- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
@B O Z A kaptanım benim hayalim bu yaz beyaz pantolon giyebilmek hiç giymedim bu yaşıma kadar
Supersin canim az sonra yuruyuse çıkacağım 5 bin adım atarimZipzip- adımlarım 9500 hehehehe geçtim seni şimdilik
Otur yaaa hasta olursun hava bir garip canımın içi boşverSupersin canim az sonra yuruyuse çıkacağım 5 bin adım atarim
Gercekten garip bir hava var hem esiyor hem güneş varOtur yaaa hasta olursun hava bir garip canımın içi boşver
Burda bir de garip bir nem var çok fena yaptı. Şimdilik oturdum umarım 15bine tamamlarımGercekten garip bir hava var hem esiyor hem güneş var
Evde de tamamlarim 15 bini
Kolay pastaCanim bisküvili pudingli pasta. Bir numarasi yok yani
9500de kaldım ben kalkamıyorumKimler kaç adımda herkesi gecesim var bugün ahaha :))
Çok sevdim@Cordelia mın bebiş kuşuna benzesin diye buldum canım çok tatlı değil mi bizim takımın maskotu olur kendileri
İnşaallah faydalı olacakBugun cocuklari uzak bir parka goturcem sağlam hareket yapıcam
Afiyet olsun
AynenBebikler uyumuşum ben uyumuşum ne güzel olurdu valla
Nasıl gidiyor diye kontrol ediyorumBalkabağı tabaktaki cnm
Al al takviye önemli
Efendim cnm
Çok iyiBen hem iftarda hem sahurda yeşil çay içiyorum kaptanım
Ben de iyi şükür ya, kolay gelsin, bitmiş zaten. Ben de anca yürüyüş yaptım birazİyiyim kaptanım andulasyonum vardı bugün vücudum biraz halsizleşti ondan ama güzel oluyor. Sen nasılsın napıyorsun
İnşaallahKuralım canım haziran ayına 70 li kilolarda girmişim çok fit çok sağlıklı biri olmuşum eşimle ikinci balayına çıkıyoruz ohhhhhh ne güzel
Ama şimdi mutfağa gidip yemek yapmam lazım birazdan gelir misafirler
Şuan kaçtın? 70 lerde diye hatırlıyorumKaptanım.temmuzda kuzenimin düğününde abiye giymek istiyorum.ama böyle zayıflayıp harika gorunmek istiyorum.insallah
Eline sağlık. Yaptın mı spor?Temizliği bitirdim.yemeklerim ocakta.küçük oğlumu doyurup spor yaparım o zaman
Beyaz pantolonu dikkatli gitmeliyiz@B O Z A kaptanım benim hayalim bu yaz beyaz pantolon giyebilmek hiç giymedim bu yaşıma kadar
İnşaallahAh ah haziran gelmeden 56 kilo olmuşum. Herşeyi ölçülü yiyorum ve canım sağlıksıx şeyleri hiç çekmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?