Teşekkür ederim canım kaptanımKolay gelsin saracim
Bendensin bende dışarıda olduğum zaman su içemiyorum tuvalet sorunu yüzündenBu ara biraz fazla yiyorum canım
Sokakta wc bulamam, bulsam da temiz olmaz diye su içemiyorum.
Gittiğim evlerde de mecbur kalmadıkça wc kullanmak istemiyorum.
O yüzden eve gelince su içebiliyorum
Teşekkür ederim canım benimÇok güzel canım
Şimdiden afiyet olsun
Aynen öyleyim de bugün yataktan kalkasım gelmedi ( ne zaman geliyorsa)30 dakika leslie yapıldı ev işleri halledildi 5000 adımdayım bugün koşturmacalı geçecek ama hava çok güzel hava güneşli olunca daha bir enerjik oluyorum sizde öylemisiniz
Çok güzelsin canımYok estagfirullah. Bu bende cocukluktan ve kilolu donemden kalan birşey. Aslinda sporda giyiniyorum ama buraya resim denk gelmemistir. Birde pantolonlarim hepsi boldu bu hafta 9 tane daralttirdim. Bak bu akşamdan resim atayim
Geçmiş olsun canımUff bugün başım çok ağrıyor mideme vurdu kusmadan atlatırım inşallah . İlk defa bu kadar zor geçiyor çok rahattım halbuki
Benim için araştırmışsın canım, teşekkür ederim. Ilk fırsatta bakacağımBalkabağı tabaktaki cnm
Al al takviye önemli
Efendim cnm
Allah kabul etsin iyi okumalarGeçmiş bitti, hepinize bol kilo vermeli günler dilerim
Ben kuran okumaya
Eline sağlık canım15-21 Nisan Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 31. Hafta 15.04.2022 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım @B O Z A Kırmızı Kaptan 77,70@iceteavecheesecakelutfen Kırmızı 71,2sara_28 Kırmızı 92,90Kinoalihatun Kırmızı 76,20@Suskunkardelen Kırmızı hamiş 56,00North River Kırmızı 77,05@busra ytez Kırmızı 70,00@Aomine Daiki Kırmızı 61,50minerva1988 Kırmızı 58,60@Kendinin en iyi hali ol Kırmızı 67,40@fesang Kırmızı Sarı 58,20Mavi Takım erenmothers Mavi Kaptan 72,25@Cordelia Mavi 62,80Wilma11 Mavi 69,90@She-Raa Mavi 84,80@pastel34 Mavi 60,20@dolunaydagel Mavi 80,00Hallederiz Mavi 79,60@60kiloyum Mavi 83,80sidelya Mavi 66,55@yildiz4kc Mavi Sarı 72,20Zipzip- Mavi Sarı Yeşil Takım @HanimKelesimiGetir Yeşil 55,35@Chedarice Yeşil 82,05@Ytmz Yeşil 67,80@L u c i a Yeşil 83
Yarın bakayım bende canım tşk ettimBimden aldım spot ürün olarak gelmişti bşr kaç hafta önce ama büyük marketlerde de var
Açaili Ananaslı yeşil çay da çok güzel hemde ödem attırıyor
Allah kabul etsin ablacımGeçmiş bitti, hepinize bol kilo vermeli günler dilerim
Ben kuran okumaya
Zeynep bu güzellik var mı soyundaGökyüzünde yalnız gezen yıldızlar yer yüzünde sizin kadar yalnızım.taşa geçer kendime geçmez sözüm.ben yalnızım ben yalnızım yalnızımmm
Ramazan muhabbetlerimize daha sık gel tatlımYok ben kacmiyom Allah'ın emriyle gidiyomkaçana çeyiz yok
En datlu öpücükler benden deİyi olda çok şükür kaptanım herkes iyimiherkese benden selamlar öpüyorum çok
Mavişim canım arkadaşımElhan yeni gördüm geçmiş doğum günün kutlu olsun canım ailem ile huzur ile yasa ömrünü güzelim
Kaptanım.temmuzda kuzenimin düğününde abiye giymek istiyorum.ama böyle zayıflayıp harika gorunmek istiyorum.insallah@fesangKinoalihatun @busra ytez sara_28 @Aomine Daiki North River @Kendinin en iyi hali ol minerva1988 @iceteavecheesecakelutfen hadi güzel hayaller kuralım.
Temizliği bitirdim.yemeklerim ocakta.küçük oğlumu doyurup spor yaparım o zaman
İnşallah bitanemmmm temmuzda en güzel kilonda olacaksın inşallahKaptanım.temmuzda kuzenimin düğününde abiye giymek istiyorum.ama böyle zayıflayıp harika gorunmek istiyorum.insallah
O nasıl bişi canımİyiyim kaptanım andulasyonum vardı bugün vücudum biraz halsizleşti ondan ama güzel oluyor. Sen nasılsın napıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?