- 31 Temmuz 2020
- 20.448
- 60.384
- 598
AynenTamam akşam da güzel
Zaten tatlı mâkul ölçü ve zamanda yemissindir, sorun yok. Sadece akşam 1 dilimden fazla ekmek yeme sakınsakin olamıyorum sen ve sara_28 teşekkürler @Aomine Daiki de spor yapmış, diğer arkadaşlar Nerdesiniz kızlarr
2.gün30 dk spor hangisi canım
Seni geçmek ahahaHedefin kaç
Oleyy nasıldı canım :)) yapınca beni de etiketle ben de kendi videomubyapixam yarım saat sonra inşallah
Yarın basliyayim ben kaptanım bugün ki menuyude atayım beni masterfite alın iki haftalığınaGunaydin canim ❤
Artin cok degil canim dikkat et yinede bu hafta takimlarda olmayacaksin
Tamam canim bekliyoruz her zaman
Spor yapsan aslinda guzel olur
Sağol kuzumGeçmiş olsun
Harikaaaaaa
2 gün dükkanlar kapalı kuzum, evde ekmek yumurta azdı, onları almaya gittimYaa cok zorlama kendini gezegencim
gel sana magnolia ikram edeyimOlsun onuda severim
Yeterki yumuşak biseyler olsun
Valla az önce iki dükkana gittim, gönlümü dolandırdım, canım tatlı istiyor ama çiko gibi sert deyil, pasta gibi yumuşak.gel sana magnolia ikram edeyimbüyük bir sabırla iftarı bekliyorum onu yemek için
Yazık ederPuff kizlar yakın bir arkadaşım 160 boya 80 kilo ve mide balonu yaptircam dedi çok üzüldümdiyetle olmuyor diye .boşuna kendine zarar
Canım ya kıyamamAynen
E hayal kur dedin sonra niye öyle kurdun diyorsun hayal bu
Canım benim ben birazdan 30 dakika leslie daha yapacam toplamda 60 dakika olacak yeşil çayımı içtim öğleden sonra suda zaten 3.5 litre yi geçmek zorunda bugün bu hafta seni mahcup etmeyecem sözTamam akşam da güzel
Zaten tatlı mâkul ölçü ve zamanda yemissindir, sorun yok. Sadece akşam 1 dilimden fazla ekmek yeme sakınsakin olamıyorum sen ve sara_28 teşekkürler @Aomine Daiki de spor yapmış, diğer arkadaşlar Nerdesiniz kızlarr
Afiyet olsun, erken kapamissin günüBugün yediklerim,
Sabah 11.30
Bir kaç parça sucuk ve 2 yumurta ile omlet,
1 kk peynir,
6 zeytin,
1 domates, 2 badem salatalık.
Akşam 16.45
2 lahmacun, 1 ayran.
Su:3 ltye az kaldı.erenmothers Zipzip- dolunaydagel
Afiyet olsun canımBugün yediklerim,
Sabah 11.30
Bir kaç parça sucuk ve 2 yumurta ile omlet,
1 kk peynir,
6 zeytin,
1 domates, 2 badem salatalık.
Akşam 16.45
2 lahmacun, 1 ayran.
Su:3 ltye az kaldı.erenmothers Zipzip- dolunaydagel
Tamam canım benimCanım benim ben birazdan 30 dakika leslie daha yapacam toplamda 60 dakika olacak yeşil çayımı içtim öğleden sonra suda zaten 3.5 litre yi geçmek zorunda bugün bu hafta seni mahcup etmeyecem söz
Bizede gel gezegenim bende de bitter çikolatalı puding varIftara size gelebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?