Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aynen

E hayal kur dedin sonra niye öyle kurdun diyorsun hayal bu

İyi akşamlar herkese. Önce dünün menüsü,
15 nisan cuma
Sabah 09.30
Öğün yerine geçen shake,

Öğlen 12.30
2 küçük domates, 2 badem salatalık,
Biraz beyaz peynir, 1 dilim ekmek

Akşam 18.00
Ekmek arası döner ayran. Hem cuma olduğundan hemde tahlillerim temiz çıktığından böyle bir ödül öğünü oldu erenmothers Zipzip- dolunaydagel

gel sana magnolia ikram edeyim büyük bir sabırla iftarı bekliyorum onu yemek için
Valla az önce iki dükkana gittim, gönlümü dolandırdım, canım tatlı istiyor ama çiko gibi sert deyil, pasta gibi yumuşak.
Hazır pastalar da çok şekerli diye pek sevmiyorum.
Almadan çıktım.
Oğlana pasta ısmarladım, bakıyım getirirse1 dilim yerim.
Aslında dün kadayıflı muhallebi yaptım, şekeri az.
Eşim aldı, arkadaşlarına götürdü.
Neyseki dünkü ablamıza ve bana 1 dilim aldım

Bugün çocuğu oyun merkezine götüreceğim konusunda söz vermiştim. Niyetim öğleden sonra çıkıp akşam üstü dönmekti ama… Acaba uyur mu diye öğlen ben biraz oyalandım, evden çıkarken o oyalandı derken çıkmamız 4’ü buldu, varmamız 4.30’u. Baktım çocuğu çok darlayacağım çabuk dönmek için, orada yemiş bulundum. Önden açıklamamı yapayım da

Canım benim ben birazdan 30 dakika leslie daha yapacam toplamda 60 dakika olacak yeşil çayımı içtim öğleden sonra suda zaten 3.5 litre yi geçmek zorunda bugün bu hafta seni mahcup etmeyecem söz

Canım benim ben birazdan 30 dakika leslie daha yapacam toplamda 60 dakika olacak yeşil çayımı içtim öğleden sonra suda zaten 3.5 litre yi geçmek zorunda bugün bu hafta seni mahcup etmeyecem söz
Tamam canım benim bu haftalık , hem şampiyon olalım hem de zayıflayalim ikisi bir arada. Öbür haftalar normal seyrinde gideriz ben i de geçen ilk seçtiler diye mahcup etmeme sebebi de var tabi, son iki gün doğru dürüst bir şey yemedim desem. Bu sefer öyle yapmicam, zaten normali haftada yarim-1 kg yeterli. İstesem de yapamam, gücüm kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…