- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
İnşallah bebeğim bu hafta bizde Allah’ın izniyleGeç oldu ama güç olmasın:
Bayrama gümbür gümbür girelim
Sağlık olsun canım bir kerede rakip olalım yıldızımlaPlanlar tutsaydı birlikte olacaktınız ama akıllı çıktı sara
magnolia bitti canım merak etme
Süpersin baby, istersen neler yapabileceğini ikimizde biliyoruzmagnolia bitti canım merak etme
He yaw ne uğraşıyorsunuz bir mesajda benim gibi hepsini aradan çıkartın
Selamün aleyküm kaptanım
Hayırlı uğurlu olsun yeni haftamız
erenmothers Kinoalihatun @19Temmuzda69um 60kiloyum
Kırmızının kadifeleri bayram öncesi hedeflerimize ulaşalım , mavislere kırmızının azmini gösterelim . Enerjimizin tavan yaptığı bir hafta olsun
fesang @iceteavecheesecakelutfen Sarı sekerlerim adımlarınizı ve enerjinizi talibim
AminGeç oldu ama güç olmasın
Hoş buldum canımSelam canim hosgeldin❤
Öpüyorum seni çokAcele etme rakibim ben kızlarına iyi bakarım
HoşgeldinizHoş buldum canım
Beni de aranıza alıp evire çevire döve döve, hamur gibi yoğurarak, bir heykeltraş edası ile zayıflatırmısınız
Fıstıklı baklava al canım künefe kadayıf magnolia bittiyse tatlımı yok canımmagnolia bitti canım merak etme
Yürü migim kim tutar seni sana güveniyorum bu haftaSeçimler bitti iki takıma hayırlı olsun .
O halde yürüyeyim
Hoş buldum teşekkürlerHoşgeldiniz
İnsallah kaptanım. çok güzel kilolar verecegiz bu hafta
erenmothers Kinoalihatun @19Temmuzda69um 60kiloyum
Kırmızının kadifeleri bayram öncesi hedeflerimize ulaşalım , mavislere kırmızının azmini gösterelim . Enerjimizin tavan yaptığı bir hafta olsun
fesang @iceteavecheesecakelutfen Sarı sekerlerim adımlarınizı ve enerjinizi talibim
Hoşgeldin canım.safrakesesi taşı mı vardı geçmiş olsun.ADINIZ: Nazlı
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 1.69
KİLONUZ: Bilinmiyoryarın sabah tartılıcam
HEDEF KİLONUZ: ?
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: şuan ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: 2 hafta önce safra kesesi ameliyatı olmam dışında hiçbir sorun yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ kilolu olmayı sevmiyorum
2017 den beri burada bazı takımlarda bulundum ve çok güzel kilolar verdim. Buradan başka hiçbir platformda zayıflayamıyorum. Kilo vermek için beni motive eden en büyük etken takım sadakati
Tabi ki seve seve zayiflatirizHoş buldum canım
Beni de aranıza alıp evire çevire döve döve, hamur gibi yoğurarak, bir heykeltraş edası ile zayıflatırmısınız
Öncelikle gecmis olsunADINIZ: Nazlı
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 1.69
KİLONUZ: Bilinmiyoryarın sabah tartılıcam
HEDEF KİLONUZ: ?
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: şuan ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: 2 hafta önce safra kesesi ameliyatı olmam dışında hiçbir sorun yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ kilolu olmayı sevmiyorum
2017 den beri burada bazı takımlarda bulundum ve çok güzel kilolar verdim. Buradan başka hiçbir platformda zayıflayamıyorum. Kilo vermek için beni motive eden en büyük etken takım sadakati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?