Hoşgeldiniz ve geçmiş olsun safra kesesi ameliyatı sonrası beslenmenize çok dikkat etmelisiniz doktorunuz söylemiştir gerçi ama bende bir iki bişey söyleyeyim çünkü bende yıllar önce safra kesesi ameliyatı olmuştum bir müddet yağlı yemekler yemeyin kızartma türü yiyecekleri yemeyin asitli içecekler içmeyin ve ağır eşya poşet gibi şeyler kaldırmayınTeşekkürler
Geçmiş olsun saracim ❤Başım çatlayacak gibi ağrıyor ağrı kesici içtiysemde fayda etmedi bayram sonrası kesin nöroloji yolu gözüktü
Fıstıklı baklava al canım künefe kadayıf magnolia bittiyse tatlımı yok canım
Geçmiş olsun canım dün ben iftarı zor açtım çok fena yaBaşım çatlayacak gibi ağrıyor ağrı kesici içtiysemde fayda etmedi bayram sonrası kesin nöroloji yolu gözüktü
hoşgeldin canım aramızaADINIZ: Nazlı
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 1.69
KİLONUZ: Bilinmiyoryarın sabah tartılıcam
HEDEF KİLONUZ: ?
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: şuan ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: 2 hafta önce safra kesesi ameliyatı olmam dışında hiçbir sorun yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ kilolu olmayı sevmiyorum
2017 den beri burada bazı takımlarda bulundum ve çok güzel kilolar verdim. Buradan başka hiçbir platformda zayıflayamıyorum. Kilo vermek için beni motive eden en büyük etken takım sadakati
Afiyet olsun kaptanim ❤Dünün menüsünü unuttum dün deyince
Sahur
1 tost
Domates salatalık
İftar
Yok
Zipzip- adımları Cordise atmistim
niye iftar yok canım?Dünün menüsünü unuttum dün deyince
Sahur
1 tost
Domates salatalık
İftar
Yok
Canım nasıl dayandın iftarsızDünün menüsünü unuttum dün deyince
Sahur
1 tost
Domates salatalık
İftar
Yok
Hosgeldin.Hoş buldum canım
Beni de aranıza alıp evire çevire döve döve, hamur gibi yoğurarak, bir heykeltraş edası ile zayıflatırmısınız
Yok canım ama işte çalışamıyor istirahat halinde sol omuzda kırık vardı kaynadı şükür ama ezilmenin verdiği acı ve zor hareket hali devam ediyorAa geçmiş olsun. Nasıl oldu ciddi bir şey yok inşallah.
geçmiş olsun canım. Allah şifa versinYok canım ama işte çalışamıyor istirahat halinde sol omuzda kırık vardı kaynadı şükür ama ezilmenin verdiği acı ve zor hareket hali devam ediyor
Bilmiyorum ben canımDuphalac ilacını kullanan var mı kizlar doktor kabızlık için verdi
Sanada geçmiş olsun canım benim yaklaşık 15 20 gündür ağrıyor arada bir iki gün mola veriyor nasıl bir şeyse hoop yeniden migren olmasından şüpheleniyorumGeçmiş olsun canım dün ben iftarı zor açtım çok fena ya
Nasıl yani hiçmi yemek yemiyorsun ama bu çok sağlıksız canım hasta olursun Allah korusunDünün menüsünü unuttum dün deyince
Sahur
1 tost
Domates salatalık
İftar
Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?