• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ne güzel kendi sonlandirmis çok sevindim 🥰
7 aydir ugrasiyorum canim
Yani oyle bir anda kesmedi
Emzirmeyi azalttım ve hep konuştum
Sen artik büyüyorsun buyuyunce meme olmaz artik
Sen bebek degilsin kocaman oldun diye diye cocuk gurur yapti bu kadın kesmeden ben birakim dedi heralde 😂

7 aydir ugrasiyorum canim
Yani oyle bir anda kesmedi
Emzirmeyi azalttım ve hep konuştum
Sen artik büyüyorsun buyuyunce meme olmaz artik
Sen bebek degilsin kocaman oldun diye diye cocuk gurur yapti bu kadın kesmeden ben birakim dedi heralde 😂
Aferim 😍adam olacak çocuk kendini belli ediyor. Sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum demiş😍
Bidesıkıştır bu güzelliği çok tatlı maşallah :nazar::nazar: :KK200: :KK200:
Tabiki Hanım teyzesi🥰

Cnm tam değil sanki ama bazı hareketler var 😍 bu kadın balerin de

Teşekkür ederim canım okul yatili gece ordan kalicam yarın akşam eve gelicem o nedenle Perşembe yaptım :)
Hıı tmm cnm 😘

Guzel eksi görmüşsün Burcum bir gunde 🥰🥰
Teşekkürlerr Elifim kaptanım 😍 ilk gün diyedir 😆

ferim :😍adam olacak çocuk kendini belli ediyor. Sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum demiş😍
:D

Kolay gelsin sanada,dün bende yazlıkların yerlerini değiştirdim kaç tana kıyafet gitti üstümden düştü hep elbiseler kaldı sadece onu yapmam lzım.
Ben de ayırdım verilecekleri. Dolaplar ferahladı😻
Bi dur la sana yetişmem hatta geçmem lazım :rolleyes: kaptanlık elden gidiyaaaah:KK57:
Sen kaptanlık için mi girmiştin benimle yarışa🤣 Bu hafta bana nasip olursa benden sonrakine devredeceğim. Çok yorma kendini 😻😻

Gerçi Cordelia Cordelia kaptan gelecek hafta için biz kaptan olalım teklifi yapmıştı Zipzip- Zipzip- kaptana. Öyle de olabilir☘️
Sen 1600' ün üstüne kaç koydun :confused: beni boş ver :cool:
2 yi geçtim🥳🥳
_ASTRAL_ _ASTRAL_ kaptancım 72.6 geldimmm :KK66:
Tebrikler 😻
Bugün 1515 adım nede olsa adım yarışı yok 😂😂😂 8000 atcam yeter
Bu hafta hem haftasonu hem hafta içi 8 binden fire oldu takımda. Son durum ne olur bilmiyorum 🙃

Ben de ayırdım verilecekleri. Dolaplar ferahladı😻

Sen kaptanlık için mi girmiştin benimle yarışa🤣 Bu hafta bana nasip olursa benden sonrakine devredeceğim. Çok yorma kendini 😻😻

Gerçi Cordelia Cordelia kaptan gelecek hafta için biz kaptan olalım teklifi yapmıştı Zipzip- Zipzip- kaptana. Öyle de olabilir☘️

2 yi geçtim🥳🥳

Tebrikler 😻

Bu hafta hem haftasonu hem hafta içi 8 binden fire oldu takımda. Son durum ne olur bilmiyorum 🙃
Aynen askı kendine geldi,daha yazlık elbiseler var onlara hiç girmedimbile

Gerçi Cordelia Cordelia kaptan gelecek hafta için biz kaptan olalım teklifi yapmıştı Zipzip- Zipzip- kaptana. Öyle de olabili
Bakalim Cordelia Cordelia uygun olursa bu hafta yapabiliriz🥰

Back
X