• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Demek artık üstüme kuma getiriyosun:cry:kilo verdikten sonra sen çok değiştin, artık seni tanıyamıyorum Elhan:skandal:Oysa o tombul günlerimizde ne kadar mesuttuk senlen kuzum😁
Ben kilo vermedim üstüne kilo aldım :KK57:
Ey cemaati şiskolar siz diyiverin kim degisti :KK43: ağzından çıkacak bir aşkitom sözcüğüyle yetiniyorum. :işsiz:
Fulyacima kaptanlık yarıyor. İdare et yapacak bir şey yok. :KK14:
Tombul günlerimizde mutlu muyduk :confused:

7 aydir ugrasiyorum canim
Yani oyle bir anda kesmedi
Emzirmeyi azalttım ve hep konuştum
Sen artik büyüyorsun buyuyunce meme olmaz artik
Sen bebek degilsin kocaman oldun diye diye cocuk gurur yapti bu kadın kesmeden ben birakim dedi heralde 😂
Ahah işte bu çok güzel alistirarak şefkatle bıraktırmak, anı acı, kötü tatlar ile biraktimaak sıkıntı. Çok güzel sonlanmis kısmet beze :))

İyiyim canım :KK60: bu aralar yoğunum.ev işlerine verdim kendimi.temizlik, kıyafetler vs.hava dengesiz ne kaldırıp çıkaracağımi şaşırdım 🤭 bizim kızın durumu geçmedi hala öksürük hapşırma devam ediyor.bende de hafiften başladı 🥴haftaya eşimin ameliyati var.herkes birbirinden kaçmaya başladı 🤭 hayırlısı ile bir ameliyat olsaydı inan üstümden bir 10 kilo gidecek💋👩‍❤️‍💋‍👩
Eşine geçmiş olsun canım sanada kolay gelsin havalar hepimizi hasta etti

İyiyim canım :KK60: bu aralar yoğunum.ev işlerine verdim kendimi.temizlik, kıyafetler vs.hava dengesiz ne kaldırıp çıkaracağımi şaşırdım 🤭 bizim kızın durumu geçmedi hala öksürük hapşırma devam ediyor.bende de hafiften başladı 🥴haftaya eşimin ameliyati var.herkes birbirinden kaçmaya başladı 🤭 hayırlısı ile bir ameliyat olsaydı inan üstümden bir 10 kilo gidecek💋👩‍❤️‍💋‍👩
Çok grçmşler olsun.

Allah kolaylik versin canim🥰
Insallah kızın bir an once iyilesir 🤲

Ben de ayırdım verilecekleri. Dolaplar ferahladı😻

Sen kaptanlık için mi girmiştin benimle yarışa🤣 Bu hafta bana nasip olursa benden sonrakine devredeceğim. Çok yorma kendini 😻😻

Gerçi Cordelia Cordelia kaptan gelecek hafta için biz kaptan olalım teklifi yapmıştı Zipzip- Zipzip- kaptana. Öyle de olabilir☘️üç

2 yi geçtim🥳🥳

Tebrikler 😻

Bu hafta hem haftasonu hem hafta içi 8 binden fire oldu takımda. Son durum ne olur bilmiyorum 🙃
Aaa çok iyi Zipzip- Zipzip- le Cordelia Cordelia kaptan olursa süper olur. :halay:ben birinci olursam beklicekler :63:

Geçmiş olsun bitanem. Nane limon çayı iç iyi gelir. Varsa birkaç çubuk kraker. Niye böyle oldu acaba?
Sağol canım benim hiç bilmiyorum sabah uyandığımdan beri böyle geçmiyor hâlâ regl olmadım biliyormusun acaba regl mi geliyor ondanmı bulanıyor

Nane çayı yapayım iyi hatırlattın

Benim bugün midem bulanıyor sabah uyandığımdan beri
Geçmiş olsun canim 😔
Selam. Dün hiç gelemedim kusura bakmayin. Adimlarda eksik kalmiş. Kucugun yine durdurmuş adim sayari 😔 halbuki akşam da okula yürüyüp gidip geldim belki 10bin bile yapmış olabilirim. Eve gelince de akşam temizliği yaptik cocuklarla 😞

Dünkü menüm
Sabah 9.30
Omlet, nescafe, salatalik
Zeytin 1 dlm kaşar

Öğlen
1 tabak taze fasulye yemeği
Ayran 1 dlm ekmek

16 00
Türk kahvesi

19.00
5 köfte, salata, yogurt, 1 dlm ekmek

@North River Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim ♥️
Ben de karnımı doyurdum en sonunda. Sabah pilatese gideceğim için 7.30’da bir muz ve süt içmiştim. Saat 13 oldu , mecbur bekliyosun , spordan önce yemek yasak sonra yemek yasak. Tabi böyle kilo verilir😂
Afiyet olsun pastelfitim ♥️

Screenshot_2022-05-12-13-18-54-470_com.mi.android.globalminusscreen.webp Screenshot_2022-05-12-13-18-50-066_com.mi.android.globalminusscreen.webp

Dün 8 bin olmamis :(
Cordelia Cordelia

Back
X