• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allahıma bin şükür çok uzaklaşmadan aşağı mahalleden bir teyze tutmuş kolundan bırakmamış kızımı allahım kmseye yaşatmasın yarım saat içinde eşimle deli gibi olduk oğlumun çantasını hazırlıyordum kapıdan çıkıp gitmiş evimiz müstakil park var evimizin bayağı aşağısında parka gidiyorum diye çıkmış teyze tek başına görünce bırakmamış komşumun oğlu bisikletle arayım derken bulmuş getirmiş kızım 3 yaşına yeni girdi
Oy bununla geçmiş olsun . Allahtan görmüşler 😍

Tartım ektedir. Sabah saati ve regl gecikmesi ile yapabildiğim bu kadar. Yarın diyetisyen randevum var, geçen hafta gidemedim yüzüm yoktu😂
Eliminasyon diyetine başlayacağız. Ben 2 aydır diyet listeme hiç uymadığımı farkettim o yüzden bu her istediğinden sınırlı ye faslını kapatıp "az ye ulan hayvan"dönemine geçmeyi planlıyoruz 😂
Can aydoğmuşu bilenleriniz vardır, astrolog. Bugün 15.30 ile 16.30 un diyete başlamak için çok uygun saatler olduğunu söylüyor. O zaman başlayıp vucudumuza iyi gelmeyen seyleri yemezsek çook etkili sonuçlar alacakmışız😀

Herkesi öper koklar günlük hayat koşuşturmama başlarım efendim
Az ye ulan hayvan döneminin adını biraz asortiklestirebiliriz tatlım. :confused: Vücutla inatlaşmanin zararını gördüğüm için tavsiye ediyorum.
" Kendimin en iyi versiyonu olabilmek için bi dur la" :KK70:
Ben de seni öperim iyi ki geldin:KK15:

Günaydınlar
@Ytmz çok geçmiş olsun, şükür bulunmuş kızın. Allah yaşatmasın bu korkuyu. Ben de küçükken kaybolmuşum. Annem hala anlatır o zaman ne kadar korktuğunu
gezegenfeza gezegenfeza abla torununa ve size geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.Onlar acı çekmesin , biz her şeye razıyız

Eklentiler

• 5FB5FEE8-29EA-477F-B162-620997DA4599.webp
    5FB5FEE8-29EA-477F-B162-620997DA4599.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın kızlar çok dikkat edemedim tartilip geleceğim
Selam kızlar nasılsınız :KK36:
Yer varsa şöyle bi köşeye sıkışabilir miyim kilolarımı kendi haline bırakayım demiştim ama yok onlar baya abarttılar durumu tut beni diyorlar :bicak:
Ankacim hosgeldin canım 😍

Back
X