• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkese Merhaba Mutlu haftasonları diliyorum. :KK200: :KK200:
Spor bildirimlerini ekli örnekteki gibi yapmanızı rica edeceğim. Spor puanı hesaplayamazsanız sorun değil ama tarih ve adım sayısını yazmanız çok önemli. Çünkü Adımları spor sayfasına taşıdığım halde tekrar dönüp resmi açmak çok zamanımı alıyor. Umarım yapabilirsiniz. Gerçekten benim için büyük bir zaman kazancı olacak. Şimdiden teşekkür ederim.

Tarih ve adım sayısı bilgisi mesaj içeriginde zipzip kaptanımn yazdığı şekilde olabilir. Eki Görüntüle 3065216
Canim ne yapmamis lazim tam teyit edimde yanlis anlamis olmayim
Adim :.839393 iste attigim adimlarimi yazalim bunumu demek istedin kusura bakma pek algilayamadimda :110:

Haftasonu menülerini en geç salı mı 😘
Yok canim oyle değil 🙈🙈🙈
Simdi bugun adim attik diyelim
Adim fotoğrafı atip adim yazmiyoruz ya cordelia onlara bakarken asil mesaji bulmasi gerekiyor

Boyle foto atacagiz ama

Menu yazarken 13 mayis :8000 adim diye belirtelim diyoruz

Eklentiler

• Screenshot_20220512-083406_Samsung Health.webp
    Screenshot_20220512-083406_Samsung Health.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 36
9 Mayis Pazartesi

Kahvalti 12
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
Domates-salatalik

Ara 15.30
Kahve
Hurma

Aksam 18.30
1 tabak bezelye
4 kasik bulgur pilavi
Yogurt

Su :1,5 lt

Adim :11.582 adim

fesang fesang
North River North River
Cordelia Cordelia

10 Mayıs Sali

Sabah 11.30
2 tam bugday ekmegi ile beyaz peynirli tost
Domates
Salatalık

Ara 15.00
7 cig badem
Kahve

Aksam 19.00
1 tabak taze fasulye
Salata
Yogurt
1 dilim tam bugday ekmegi

Su :2 lt.

Adim :12.211

fesang fesang
North River North River
Cordelia Cordelia

11 Mayis Çarşamba

Sabah 11.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
3 zeytin
Salatalik
Domates

Ara 15.00
Yesilcay
3 tane hurma

Aksam 18.30
2 tavuk baget
3-4 dilim firinda patates
Salata

Su 2 lt

Adim :8006

North River North River
fesang fesang
Cordelia Cordelia

sandriyon sandriyon
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Benim menülere bakabilirsiniz
Üstte tarih yazıyorum
Adim sayisini da rakamla yaziyorum

Adim sayisi: 8000 gibi

Evet, yok tabiki ikimiz. Korkuyorum derken, cok coskudan yani. Kiran kirana demiyim dedim😂 hadi mucadele baslasin. :KK71::KK71:
Heyooooo :halay: :KK59: tavuk şiş yakıor bebeim

Yok canim oyle değil 🙈🙈🙈
Simdi bugun adim attik diyelim
Adim fotoğrafı atip adim yazmiyoruz ya cordelia onlara bakarken asil mesaji bulmasi gerekiyor

Boyle foto atacagiz ama

Menu yazarken 13 mayis :8000 adim diye belirtelim diyoruz
Tamam cnm ;)
Cordelia Cordelia kuş kusura bakma 🤗

Kuzuuummm hoşgeldin bende geldim 💙 burdan ayrı kalmak iyi gelmiyor bize 🥰 beraberce yapalım bu işi 💙♥️💙♥️
Canım ben 86 lı kilolarla aylar önce geldim buraya hala 83 lerde geziyorum. Çok sıkıldım artık bu durumdan. O nedenle 1 ay dişimi sıkıp, ödülleri, yüksek karbonhidratlı besinleri öteleyeceğim. Antibiyotik kullandığım için sabahın köründe yemek yemek zorunda kaldığımdan bir kaç gün daha 3 öğün besleneceğim mecbur ama sonrasında 2 öğün + if yapacağım. Her gün, uygun olduğum saatlerde adımlara ek 30-45 dk kardiyo yapacağım. Planım bu, hedefimi çizelgeme işledim. Sende bir plan yap. Hedef koymayınca irade bir süreden sonra kalmıyor. Planını yap, istikrarlı olalım. Mayısı yarıladık, salacak vaktimiz yok artık fit vücutlar için 😒

Canım ben 86 lı kilolarla aylar önce geldim buraya hala 83 lerde geziyorum. Çok sıkıldım artık bu durumdan. O nedenle 1 ay dişimi sıkıp, ödülleri, yüksek karbonhidratlı besinleri öteleyeceğim. Antibiyotik kullandığım için sabahın köründe yemek yemek zorunda kaldığımdan bir kaç gün daha 3 öğün besleneceğim mecbur ama sonrasında 2 öğün + if yapacağım. Her gün, uygun olduğum saatlerde adımlara ek 30-45 dk kardiyo yapacağım. Planım bu, hedefimi çizelgeme işledim. Sende bir plan yap. Hedef koymayınca irade bir süreden sonra kalmıyor. Planını yap, istikrarlı olalım. Mayısı yarıladık, salacak vaktimiz yok artık fit vücutlar için 😒
Bu kaptanlık sana ii gelicek 83 direnç kikonuzu kurtıulacagi inaniyorum 🥰🥰

Back
X