- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 73
- 36
Kuzuuummm hoşgeldin bende geldim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzuuummm hoşgeldin bende geldim
Canim ne yapmamis lazim tam teyit edimde yanlis anlamis olmayimHerkese Merhaba Mutlu haftasonları diliyorum.![]()
Spor bildirimlerini ekli örnekteki gibi yapmanızı rica edeceğim. Spor puanı hesaplayamazsanız sorun değil ama tarih ve adım sayısını yazmanız çok önemli. Çünkü Adımları spor sayfasına taşıdığım halde tekrar dönüp resmi açmak çok zamanımı alıyor. Umarım yapabilirsiniz. Gerçekten benim için büyük bir zaman kazancı olacak. Şimdiden teşekkür ederim.
Tarih ve adım sayısı bilgisi mesaj içeriginde zipzip kaptanımn yazdığı şekilde olabilir. Eki Görüntüle 3065216
Yok canim oyle değilHaftasonu menülerini en geç salı mı![]()
Zayif ikizim.Ay ben daha ödül yapmadım ne yiyeceğimi bilmiyorum evde bir şey yok![]()
Bu mesaj diger sayfada kalmış sabit olmanda guzel haftaya eksiler gelir canimHayırlı sabahlarrr
okula gitmeden tartıldım
sabitimZipzip-
kaptanim bu haftada yesil takimda kalıp biraz daha caba gosterip oyle gecmek istiyorum masterfite Eki Görüntüle 3065022
9 Mayis Pazartesi
Kahvalti 12
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
Domates-salatalik
Ara 15.30
Kahve
Hurma
Aksam 18.30
1 tabak bezelye
4 kasik bulgur pilavi
Yogurt
Su :1,5 lt
Adim :11.582 adim
fesang
North River
Cordelia
10 Mayıs Sali
Sabah 11.30
2 tam bugday ekmegi ile beyaz peynirli tost
Domates
Salatalık
Ara 15.00
7 cig badem
Kahve
Aksam 19.00
1 tabak taze fasulye
Salata
Yogurt
1 dilim tam bugday ekmegi
Su :2 lt.
Adim :12.211
fesang
North River
Cordelia
11 Mayis Çarşamba
Sabah 11.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
3 zeytin
Salatalik
Domates
Ara 15.00
Yesilcay
3 tane hurma
Aksam 18.30
2 tavuk baget
3-4 dilim firinda patates
Salata
Su 2 lt
Adim :8006
North River
fesang
Cordelia
HeyoooooEvet, yok tabiki ikimiz. Korkuyorum derken, cok coskudan yani. Kiran kirana demiyim dedimhadi mucadele baslasin.
![]()
Tamam cnmYok canim oyle değil
Simdi bugun adim attik diyelim
Adim fotoğrafı atip adim yazmiyoruz ya cordelia onlara bakarken asil mesaji bulmasi gerekiyor
Boyle foto atacagiz ama
Menu yazarken 13 mayis :8000 adim diye belirtelim diyoruz
Kürkçü dükkanı bırakılıp gidilmiyorSağol canım ne güzel seni görmek![]()
Vallahi yaKürkçü dükkanı bırakılıp gidilmiyor![]()
Canım ben 86 lı kilolarla aylar önce geldim buraya hala 83 lerde geziyorum. Çok sıkıldım artık bu durumdan. O nedenle 1 ay dişimi sıkıp, ödülleri, yüksek karbonhidratlı besinleri öteleyeceğim. Antibiyotik kullandığım için sabahın köründe yemek yemek zorunda kaldığımdan bir kaç gün daha 3 öğün besleneceğim mecbur ama sonrasında 2 öğün + if yapacağım. Her gün, uygun olduğum saatlerde adımlara ek 30-45 dk kardiyo yapacağım. Planım bu, hedefimi çizelgeme işledim. Sende bir plan yap. Hedef koymayınca irade bir süreden sonra kalmıyor. Planını yap, istikrarlı olalım. Mayısı yarıladık, salacak vaktimiz yok artık fit vücutlar içinKuzuuummm hoşgeldin bende geldimburdan ayrı kalmak iyi gelmiyor bize
beraberce yapalım bu işi
![]()
Belli olmadi canim daha aksam açıklayacakTempus ve
dolunaydagel kaptanlıklarınız hayırlı olsun
Hadi takımlarınızı kurun
Ortak yarışması belli oldu mu? Biri tabloyu alıntılar mı![]()
Bu kaptanlık sana ii gelicek 83 direnç kikonuzu kurtıulacagi inaniyorumCanım ben 86 lı kilolarla aylar önce geldim buraya hala 83 lerde geziyorum. Çok sıkıldım artık bu durumdan. O nedenle 1 ay dişimi sıkıp, ödülleri, yüksek karbonhidratlı besinleri öteleyeceğim. Antibiyotik kullandığım için sabahın köründe yemek yemek zorunda kaldığımdan bir kaç gün daha 3 öğün besleneceğim mecbur ama sonrasında 2 öğün + if yapacağım. Her gün, uygun olduğum saatlerde adımlara ek 30-45 dk kardiyo yapacağım. Planım bu, hedefimi çizelgeme işledim. Sende bir plan yap. Hedef koymayınca irade bir süreden sonra kalmıyor. Planını yap, istikrarlı olalım. Mayısı yarıladık, salacak vaktimiz yok artık fit vücutlar için![]()