- Emoji Skoru
- 22.554
- Puanlar
- 308
Canımmmm zahmet etme kuzum ben arayayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmmm zahmet etme kuzum ben arayayım
Çok sağol canım benim teşekkürler
Çok teşekkürler sağol canım benim
H.c yağını pişirirken katmıyorsun içine,fincana pişen kahveyi katıp sonra üzerine katıp içiyorsun.
Zaten içerken o has kokusunu alıyorsun,afiyetler olsun.
Deli oldugu kesin. Johnny ona şiddet uyguladiysa çok yanlış yapmış . Ama Hatun fena. Daha önce iki deli ile birebir çalıştım çok zor. Seni de delirtiyorlar.johnny depp benim çocukluğum, gençliğim, yetişkinliğim. Çok severim, her filmini izledim. Şiddetin hiçbir türlüsüne eyvallahım yoktur ama bu adam hakkında kızının annesi dahil daha önce hiç böyle iddialar duymamıştım. Eğer bahsedildiği gibi bir insan olsaydı yapımcısı/oyuncusu/set çalışanına daha egoist yaklaşırdı ve buuunnnccaaa filmde oynayamazdı diye düşünüyorum. Amber tam bir şovmen bence![]()
Canım ben çok severimSelam kızlar
Hindistan cevizi yağı aldım ilk defa bu yağ ile kahve yapıyordunuz galiba nasıl yapıyoruz Türk kahvesi pişirirken içine mi koyuyorum yoksa piştikten sonra mı birde ne zaman içiliyor![]()
Filtre kahveyede oluyorsa süper valla canım şimdi içebilir miyim sadece aç karnına mı içilirCanım ben çok severimkurşun geçirmez kahve deniyor. 1 çk pişerken ekle içine. Ben genelde filtre kahveyle kullanıyorum. 1 tk atıyorum 1 kupaya, blender da iki bızz yapıyorum. Aynen hindistan cevizi aromalı gibi oluyor. Yağ üste çıkıyor diğer türlü, pek hoşuma gitmiyor.
Mahkeme görüntüleri düşüyor bazen önüme YouTube da, hırsımdan izlemiyorum. Şu erkeklerin genç ve güzel kadın sevdasına çıldırıyorum. Al şimdi uğraş dur. Halbuki sen johnny deepsin, sana kadın mı yoktuDeli oldugu kesin. Johnny ona şiddet uyguladiysa çok yanlış yapmış . Ama Hatun fena. Daha ınce iki deli ile birebir çalıştım çok zor. Seni de delirtiyorlar.![]()
Bide amber camille çapraz sorguda sürekli soru sorarken jüriye bakıyor hareketleri çok açık belli edlyor tam şeytan Kendisi ben çok itici buluyorumjohnny depp benim çocukluğum, gençliğim, yetişkinliğim. Çok severim, her filmini izledim. Şiddetin hiçbir türlüsüne eyvallahım yoktur ama bu adam hakkında kızının annesi dahil daha önce hiç böyle iddialar duymamıştım. Eğer bahsedildiği gibi bir insan olsaydı yapımcısı/oyuncusu/set çalışanına daha egoist yaklaşırdı ve buuunnnccaaa filmde oynayamazdı diye düşünüyorum. Amber tam bir şovmen bence![]()
Yok o bozulmadi öteki de mfit vardı yüklüydü bileklik oraya kayda alıyordu ya oradan alıp buraya bildiriyordum ins tamirde içindeki bilgiler kaybolmazSelam canim
Adım İçin bilekligin vardi oda mi bozuldu
İç içFiltre kahveyede oluyorsa süper valla canım şimdi içebilir miyim sadece aç karnına mı içilir
Bu Johnny amber için iki çocuğun annesi Vanessayi bıraktı ben ayrılmalarına çok üzüldüm üstelik 14 sene beraberlerdlMahkeme görüntüleri düşüyor bazen önüme YouTube da, hırsımdan izlemiyorum. Şu erkeklerin genç ve güzel kadın sevdasına çıldırıyorum. Al şimdi uğraş dur. Halbuki sen johnny deepsin, sana kadın mı yoktu![]()
Anladim canim. Fite bakayim sagolTelefonun kendi uygulamasi var canim
Samsung health kullanıyorum
Google fit ya da baska bir adim sayar programi indirebilirsin
Demi tam sinir bozucu bu amber ben Johnny Depp taraftarıym amberi bilmemDeli oldugu kesin. Johnny ona şiddet uyguladiysa çok yanlış yapmış . Ama Hatun fena. Daha önce iki deli ile birebir çalıştım çok zor. Seni de delirtiyorlar.![]()
Eskiden ben de çok kızıyordum . Baktım kadınlarda para güç seviyor. 20 yaşında kadın 70 yaşında adamla oluyor. Bıraktım herkesi kendi haline. Çok başka bir insan oldum.Mahkeme görüntüleri düşüyor bazen önüme YouTube da, hırsımdan izlemiyorum. Şu erkeklerin genç ve güzel kadın sevdasına çıldırıyorum. Al şimdi uğraş dur. Halbuki sen johnny deepsin, sana kadın mı yoktu![]()
Ne demişler, alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste… üzülüyorum ama kızgınım da. Neyse, çokta umurlarındaydıBu Johnny amber için iki çocuğun annesi Vanessayi bıraktı ben ayrılmalarına çok üzüldüm üstelik 14 sene beraberlerdl
O kadarini bilmiyorum ama ben de filtre kahveyi farkedenlerdenim. Bi tik bastiriyor beni.İç içinanılmaz enerji veriyor ve iştah kapatıyor. Ben genelde özellikle ketojenik diyet yaptığım zamanlarda spordan önce ya da akşam yemeğinden sonra açlık hissettiğimde içerdim. Ama garanti veriyorum, sabah içtiğin kahve sana deli gibi enerji vermekle kalmayıp açlığını 2-3 saat öteleyecek
yalnız yağ olduğunu da unutma, kalori var içinde, o nedenle 1 tk açma bence
Vanessa da evlendi johnnye inat bide mutluNe demişler, alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste… üzülüyorum ama kızgınım da. Neyse, çokta umurlarındaydı![]()
Evet, sugar daddy diyorlar o adamlaraEskiden ben de çok kızıyordum . Baktım kadınlarda para güç seviyor. 20 yaşında kadın 70 yaşında adamla oluyor. Bıraktım herkese kendi haline. Çok başka bir insan oldum.![]()
Afiyet olsunBurnumu ta alın kemiğinden koparıp atmak istiyorumTam anlamıyla;
Eki Görüntüle 3070652
Kahve içeyim de az rahatlayım bari.
Ben tarafsız izliyorum ama kadın kayıtlarda daha kötü. Adım sinirliyim gideyim diyor kadın kavgadan kaçıyorsun diye üstüne gidiyor. Yav bırak gitsin sal ipini. Uyuşturucu kullanıyormuş adam ee kullanıyor ayrıl. Bağımlılık bu kavgayla bırakmaz ki.Demi tam sinir bozucu bu amber ben Johnny Depp taraftarıym amberi bilmem