• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok sağol canım benim teşekkürler :KK200::KK200:

Çok teşekkürler sağol canım benim :KK200::KK200:

H.c yağını pişirirken katmıyorsun içine,fincana pişen kahveyi katıp sonra üzerine katıp içiyorsun.
Zaten içerken o has kokusunu alıyorsun,afiyetler olsun.
erenmothers erenmothers

johnny depp benim çocukluğum, gençliğim, yetişkinliğim. Çok severim, her filmini izledim. Şiddetin hiçbir türlüsüne eyvallahım yoktur ama bu adam hakkında kızının annesi dahil daha önce hiç böyle iddialar duymamıştım. Eğer bahsedildiği gibi bir insan olsaydı yapımcısı/oyuncusu/set çalışanına daha egoist yaklaşırdı ve buuunnnccaaa filmde oynayamazdı diye düşünüyorum. Amber tam bir şovmen bence😒
Deli oldugu kesin. Johnny ona şiddet uyguladiysa çok yanlış yapmış . Ama Hatun fena. Daha önce iki deli ile birebir çalıştım çok zor. Seni de delirtiyorlar. 😔

Selam kızlar 🥰🥰
Hindistan cevizi yağı aldım ilk defa bu yağ ile kahve yapıyordunuz galiba nasıl yapıyoruz Türk kahvesi pişirirken içine mi koyuyorum yoksa piştikten sonra mı birde ne zaman içiliyor 🙈
Canım ben çok severim😍 kurşun geçirmez kahve deniyor. 1 çk pişerken ekle içine. Ben genelde filtre kahveyle kullanıyorum. 1 tk atıyorum 1 kupaya, blender da iki bızz yapıyorum. Aynen hindistan cevizi aromalı gibi oluyor. Yağ üste çıkıyor diğer türlü, pek hoşuma gitmiyor.

Canım ben çok severim😍 kurşun geçirmez kahve deniyor. 1 çk pişerken ekle içine. Ben genelde filtre kahveyle kullanıyorum. 1 tk atıyorum 1 kupaya, blender da iki bızz yapıyorum. Aynen hindistan cevizi aromalı gibi oluyor. Yağ üste çıkıyor diğer türlü, pek hoşuma gitmiyor.
Filtre kahveyede oluyorsa süper valla canım şimdi içebilir miyim sadece aç karnına mı içilir

Deli oldugu kesin. Johnny ona şiddet uyguladiysa çok yanlış yapmış . Ama Hatun fena. Daha ınce iki deli ile birebir çalıştım çok zor. Seni de delirtiyorlar. 😔
Mahkeme görüntüleri düşüyor bazen önüme YouTube da, hırsımdan izlemiyorum. Şu erkeklerin genç ve güzel kadın sevdasına çıldırıyorum. Al şimdi uğraş dur. Halbuki sen johnny deepsin, sana kadın mı yoktu😡

johnny depp benim çocukluğum, gençliğim, yetişkinliğim. Çok severim, her filmini izledim. Şiddetin hiçbir türlüsüne eyvallahım yoktur ama bu adam hakkında kızının annesi dahil daha önce hiç böyle iddialar duymamıştım. Eğer bahsedildiği gibi bir insan olsaydı yapımcısı/oyuncusu/set çalışanına daha egoist yaklaşırdı ve buuunnnccaaa filmde oynayamazdı diye düşünüyorum. Amber tam bir şovmen bence😒
Bide amber camille çapraz sorguda sürekli soru sorarken jüriye bakıyor hareketleri çok açık belli edlyor tam şeytan Kendisi ben çok itici buluyorum
Johnny de benim de askimdi amber onu mahvetti
Selam canim♥️
Adım İçin bilekligin vardi oda mi bozuldu
Yok o bozulmadi öteki de mfit vardı yüklüydü bileklik oraya kayda alıyordu ya oradan alıp buraya bildiriyordum ins tamirde içindeki bilgiler kaybolmaz 😭

Filtre kahveyede oluyorsa süper valla canım şimdi içebilir miyim sadece aç karnına mı içilir
İç iç😊 inanılmaz enerji veriyor ve iştah kapatıyor. Ben genelde özellikle ketojenik diyet yaptığım zamanlarda spordan önce ya da akşam yemeğinden sonra açlık hissettiğimde içerdim. Ama garanti veriyorum, sabah içtiğin kahve sana deli gibi enerji vermekle kalmayıp açlığını 2-3 saat öteleyecek 😉 yalnız yağ olduğunu da unutma, kalori var içinde, o nedenle 1 tk açma bence

Mahkeme görüntüleri düşüyor bazen önüme YouTube da, hırsımdan izlemiyorum. Şu erkeklerin genç ve güzel kadın sevdasına çıldırıyorum. Al şimdi uğraş dur. Halbuki sen johnny deepsin, sana kadın mı yoktu😡
Bu Johnny amber için iki çocuğun annesi Vanessayi bıraktı ben ayrılmalarına çok üzüldüm üstelik 14 sene beraberlerdl

Deli oldugu kesin. Johnny ona şiddet uyguladiysa çok yanlış yapmış . Ama Hatun fena. Daha önce iki deli ile birebir çalıştım çok zor. Seni de delirtiyorlar. 😔
Demi tam sinir bozucu bu amber ben Johnny Depp taraftarıym amberi bilmem

Eskiden ben de çok kızıyordum . Baktım kadınlarda para güç seviyor. 20 yaşında kadın 70 yaşında adamla oluyor. Bıraktım herkesi kendi haline. Çok başka bir insan oldum. 😄

İç iç😊 inanılmaz enerji veriyor ve iştah kapatıyor. Ben genelde özellikle ketojenik diyet yaptığım zamanlarda spordan önce ya da akşam yemeğinden sonra açlık hissettiğimde içerdim. Ama garanti veriyorum, sabah içtiğin kahve sana deli gibi enerji vermekle kalmayıp açlığını 2-3 saat öteleyecek 😉 yalnız yağ olduğunu da unutma, kalori var içinde, o nedenle 1 tk açma bence
O kadarini bilmiyorum ama ben de filtre kahveyi farkedenlerdenim. Bi tik bastiriyor beni. 😳

Eskiden ben de çok kızıyordum . Baktım kadınlarda para güç seviyor. 20 yaşında kadın 70 yaşında adamla oluyor. Bıraktım herkese kendi haline. Çok başka bir insan oldum. 😄
Evet, sugar daddy diyorlar o adamlara 😊 neyse, herkesin özgür iradesiyle aldığı kararlarsa hayırlı olsun demek düşer bize…

Demi tam sinir bozucu bu amber ben Johnny Depp taraftarıym amberi bilmem
Ben tarafsız izliyorum ama kadın kayıtlarda daha kötü. Adım sinirliyim gideyim diyor kadın kavgadan kaçıyorsun diye üstüne gidiyor. Yav bırak gitsin sal ipini. Uyuşturucu kullanıyormuş adam ee kullanıyor ayrıl. Bağımlılık bu kavgayla bırakmaz ki.

Back
X