- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Yine başladı kapatıp gidek kaptanGidiyom ben
Hadsizzzzz tirbiyesiz seniYollarım da hala haddim kayıpbu sefer terbiyem kaybolur herhalde
Faydam yokmus kimseyeNeeeee
Gunaydin ablacimGunaydinnnn
Bol eksili bi gün olsun insallah
Perşembe günü yapılır mı bu? Kaptanlığı sana kitleyecektikAblam regl olmustum yeni bitti onun etkisi de var bir de dün akşamda bulgur vs yedim iyice doyurdum karnımı bu kadar oldu
Sagolun canlarım
GünaydınGunaydinnnn
Siz devam edin ben gideyimYine başladı kapatıp gidek kaptan
Zuhalcim hadi tartilGunaydinnnn
200gramda verildigine göre tebrikler
Tamam kaptan anahtarları teslim alalımSiz devam edin ben gideyim
Kim o faydasız diyen hadsizzz çıksın ortayaFaydam yokmus kimseye
Gunaydin ablacim
Dur abla sakin daha kilo paylaşmayan çok kişi var buluruz kaptanlığı kitleyecek birileriniPerşembe günü yapılır mı bu? Kaptanlığı sana kitleyecektik
Ulan senle beni kovacaklar yakindaTamam kaptan anahtarları teslim alalımaz kırbacı al eline bakayım sen kaptansin ben kaptan olsam herkese bol bol yiyin zayiflayin derim sonra hepsi tombik olur
Bakmadim canim simdilik operaya gecis yaptım bakalimRenk ayarı vardı diye hatırlıyorum kaptanım azıcık kurcala istersen
Artilari atip eksiye bile geçmişsin tebrik ederim canim ❤
Ee aksama kadar birlikteyiz uzum üzüme baka baka kararir diye bosa dememislerAha sen filiz oldun yeminle bak
Zipzipsiz bir takım mi...ocagimiza incir ağacı mi dikeceksinSiz devam edin ben gideyim
Esprikte yaptiBakmadim canim simdilik operaya gecis yaptım bakalim
Artilari atip eksiye bile geçmişsin tebrik ederim canim ❤
Ee aksama kadar birlikteyiz uzum üzüme baka baka kararir diye bosa dememisler
Hemen devrediyorum sayfayi o zaman sanaTamam kaptan anahtarları teslim alalımaz kırbacı al eline bakayım sen kaptansin ben kaptan olsam herkese bol bol yiyin zayiflayin derim sonra hepsi tombik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?