• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugünün müjdesi bu benim için günüm kötü başlamıştı ama sayende keyiflendim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🥰🥰🥰

Teşekkür ederim canım. Sonuda oldu ben de çok mutluyum. Ama şekerim fena, iştahım da öyle. Bir şekilde acil dengelemem lazım. Burası bana ilaç gibi gelecek.
Sen nasılsın? Günün neden kötü başladı. Emre nasıl ? Okullu olmuştur çoktan.

Evet

Harika ya, saglikli beslenmek cok guzel bir sey. Zaten zayifsin🧿 masallah, 2 yil iyi dayanmissin. Ben anca 2 gün dayaniyorum. Ondan kilo veremiyorum 🥺
Pandemide geri döndüm tabii ki şu anda çok keskin diil bakalım birlikte yapacağız. Kalori hedefinden daha çok bedeninin sağlığını dusun canım

22 MAYİS PAZAR

Günaydin dun ki menumu bildiriyorum (ikinci ogunde karadut suyu var)
Kahvalti ve ikinci ögünün fotosunu atiyorum. Kahvaltimdaki bazi zeytinleri ve ekmegin bir dilimini yiyemedim. Tek dilim kepekli ekmekle kahvaltim ve disarda ozellikle diyete uygun olsun diye yedigim mantarli tavugum. (Küçük ekmek yedim) aralarda kurabiye, 16 gram cikolata, bir kucuk ev pogacasi ve kola ama tamamen tesaduf, simdi uzun uzun aciklamayayim. Disarda olunca evde dengelemem zor oldu. İki ana ögunle dengeledim insaallah

Adımı tamamladigimda saat 00:00 ı gecnisti

6.943 yaziyor, onun uzerini tamamladim yatmadan

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @Beklenen2 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
sara_28 sara_28

Cuma: 68,3
Pzrtesi :68,6
Fark: +300

Sasirdim
Acaba spor odem falanmi yaptiki 🙄
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit
Evet hayatım ağır spor kas ödemi yapar, tartı günü öncesi hafif spor yap ya da boşver Cuma’ya gider😄
Afiyet olsun canım 🥰
Cuma 70,100

Bugün 70,500

+400 ama hallederim cumaya kadar 😌

Zipzip- Zipzip- HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir
Cuma’ya gider canım 🙏
Ben kaçtım işlerimi halledeyim hemen üşenezsem leslie3 yaparım görüşürüz canlar
Kolay gelsin canım 🥰
Çok iyi😍
Azmış gider hemen 🥰
1.575 saat 11.05 veee işe güce girişiyorum bakalım kaç olacak🤩

Evet hayatım ağır spor kas ödemi yapar, tartı günü öncesi hafif spor yap ya da boşver Cuma’ya gider😄

Afiyet olsun canım 🥰

Cuma’ya gider canım 🙏

Kolay gelsin canım 🥰

Çok iyi😍

Azmış gider hemen 🥰

1.575 saat 11.05 veee işe güce girişiyorum bakalım kaç olacak🤩
Kolay gelsin kaptanim 💙💙

Tam olarak ne yaşadınız bilmiyorum canım ama bende ne zaman ailesiyle görüşsem modum düşüyor yapmacık davranmaktan yoruluyorum. Ama eve gelipte bu durumu devam ettirmiyorum kendi zihnimde bu konuyu kapatıyorum yoksa hem mutsuz oluyorum hemde eşimle tartışıp evin huzurunu da bozuyorum. Sana önerim sadece kendine odaklan ve kendi mutluluğun için bir şeyler yap 😘 düşünüp durduğunda diyette yapılmıyor sporda bu kilolar kalıyor kendimizi mutsuz etmek için bir sebep daha ekleniyor 💚💞

Back
X