• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi geceler canım 🥰

Ama böyle de olmaz ki sen de sürekli flashback yapıyosun doğrucu davut😂😂😂
Bugün bir tatlı yedim. Meşhur ve şehir dışından. Hurma yanında masum kaldi ama ben Elife sataştım . 🤣🤣🤣 Asıl mesele kendimle. Acil dönmem lazım aranıza. 😘

23.mayıs Menüm

Sabah 2 yumurta maydanozlu omlet 5 zeytin 1 dilim ekmek

Öğlen dünden kalan fırın brokoli yemeği 1 tbk

Akşam tarhana çorbası,kıymalı karnıbahar yemeği

Ve maalesef 22 de çok acıktım yarım kase kete tohumlu yoğurt

Spor : 10 dk cardio + 12.411 adım = 1341 puan

Cordelia Cordelia
Zipzip- Zipzip-
pastelfit pastelfit
Afiyet olsun canım 🥰 ayağına sağlık şiporlar da şahane🥰
pastelfit pastelfit Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
23 Mayıs Pzt
Sabah 8.30
Pwynirli yeşil soğanlı omlet, sövüş domates, salatalık, yeşil zeytin, yenidünya ve çay

Ara 13
Sütlü kahve
5 badem

Akşam 18
Fırınlanmış tavuk but, salata ve ayran

Su 2.5 litre
Adım 8528
Eki Görüntüle 3071382
Afiyet olsun canım 🥰ayağına sağlık 😍

Bugün bir tatlı yedim. Meşhur ve şehir dışından. Hurma yanında masum kaldi ama ben Elife sataştım . 🤣🤣🤣 Asıl mesele kendimle. Acil dönmem lazım aranıza. 😘
Şöyle bi baktım 66’sın VKI’ın benden düşük. Sana herhalde 62 iyidir öyle mi?
Valla ne yalan söyliyim, baharla birlikte benim de canım bir sürü şey istiyo. Yazın allah yardımcımız olsun🙈

23 mayıs

Kahvaltı
Çilek muz yulaf smootie

Öğle
Çıtır tavuklu küçük bir dürüm
Ayran

Akşam üstü
1 küçük dilim pasta
4 mercimek köftesi

Akşam
Salata

Spor: 11.332 adım olmuş

Eklentiler

• Screenshot_20220523_234209.webp
    Screenshot_20220523_234209.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 33
23 mayıs

Kahvaltı
Çilek muz yulaf smootie

Öğle
Çıtır tavuklu küçük bir dürüm
Ayran

Akşam üstü
1 küçük dilim pasta
4 mercimek köftesi

Akşam
Salata

Spor: 11.332 adım olmuş
Afiyet olsun canım 🥰

Ben kendimi niye toplayamiyorum bilmiyorum kendimi dolduruyorum hep yuzlesemiyorum psikolojik alcindan zor günler yaşıyorum neyim var dedim ama bulamıyordum bordeline ile aynısını yaşadığımı öğrendim ben duygularmi bastiramiyorum gercekten boyleyim :KK43: sürekli eşime kızıma bağırıyorum sonra pişman oluyorum ve kendimi affedememe duygusu bastırdı üstüme pskiyatrya gitsem ilaç verecek ilaçsız olarak tedaviyi atlamak lstlyorum 😟😟 bunu yazdığım için herkesten çok çok özür dilerim çok özür diliyorum 😟😟
Migim ben bütün psikolojik rahatsızlıkları gösteriyorum ne yapayim sence. Şurada bdv ye giriyorum eşim abisine 200 lira vermiş konusu açmış herkes vay efendim nasıl yapar kıyamet. Biri eşim eve geç geliyor 10 dan önce gelmiyor yazmış benim için 10 erken oluyor. Bir diğeri 26 yaşındayım 3 yıldır çocuğum olmuyor psikolojim bozuldu vs. yazmış. Neyse uzatmayayım.
Yani demem o ki herkesin derdi kendine büyük. Bence biraz hayatı akışına bırak . Kimseye bağırma. Kalp kırma. Öylede böylede ömür geçiyor. 😔

Back
X