• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Maşallah Canım 🧿 Doğumdan sonra da aynı istikrarla devam edersen süper olur. Ben maalesef şu an doğum ve doğumdan sonra aldığım kiloları vermekle cebelleşiyom🥴
Oyle etcem yoksa bende verememm zaten sonradan ilkbaşta buişe girdim girdim girmedim daha hiç veremem 😂

Maşallah canım organik tarim candır afiyet olsun şimdiden

İnşallah halledersin canım sıkı takiple faydalı oluyor grup bence

Çok sevindim sağlıkla kavus inşallah bende istiyordum nasip olmadı tüp düşünüyordum ondanda vazgeçtim tabi yas 38 oluyor benim artık keske kendiliğinden olsa isterdim yine de o ayrı
Bende öylee hep kendiliğinden olsun istemistim ama sonra dedim yok mümkün degill bende nere o şans dedim ama kafamı rahat bıraktımm hiç düsünmedim ondan yana öyle oldum herhalde o ay oldu oldu olmadı daha hiç sansım yoktur dedim oldu ve ben şoka girdim

Bugunden itibaren menu paylaş canim 🥰
67_68 lere dusmustun yine basarabilirsin♥️♥️
Bugun AVM gittim hâla ne yesem ne yesem düşünüyorum. Yarin yarın demenin sonu yok, kiraz sapi demledim 3 hurma yedim. Az da findik badem yicem ara öğün yapmış olucam.
Geçen gün hedef kg belirliyordunuz galiba tam göremedim 65 olup mezun olucam 😊

Bugun AVM gittim hâla ne yesem ne yesem düşünüyorum. Yarin yarın demenin sonu yok, kiraz sapi demledim 3 hurma yedim. Az da findik badem yicem ara öğün yapmış olucam.
Geçen gün hedef kg belirliyordunuz galiba tam göremedim 65 olup mezun olucam 😊
Tam olarak hedef belirlemedik canim ama yesil takim hakkinda biraz karar vermeye calistik🥰🥰

Back
X