• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hee vallahaa kızz normalde hiç beklemezdim ben alırim mutlaka derdim amaa almamışımm belli totom aynı sadece karnım büyükk
Maşallah Canım 🧿 Doğumdan sonra da aynı istikrarla devam edersen süper olur. Ben maalesef şu an doğum ve doğumdan sonra aldığım kiloları vermekle cebelleşiyom🥴

Maşallah canım organik tarim candır afiyet olsun şimdiden

İnşallah halledersin canım sıkı takiple faydalı oluyor grup bence

Çok sevindim sağlıkla kavus inşallah bende istiyordum nasip olmadı tüp düşünüyordum ondanda vazgeçtim tabi yas 38 oluyor benim artık keske kendiliğinden olsa isterdim yine de o ayrı
inşallah hep birlikte başarırız 💚
Allah nasip etsin inşallah ❤️

Maşallah canım organik tarim candır afiyet olsun şimdiden

İnşallah halledersin canım sıkı takiple faydalı oluyor grup bence

Çok sevindim sağlıkla kavus inşallah bende istiyordum nasip olmadı tüp düşünüyordum ondanda vazgeçtim tabi yas 38 oluyor benim artık keske kendiliğinden olsa isterdim yine de o ayrı
Umudunu kesme Canım, benim 8 yıl sonra kendiliğinden oldu.
Rabbim geciktiriyorsa vardır bi hikmeti🌈

Cok sevindim sorunsuz atlattigina canim

Ayni surecten gecen ben, seni cok iyi anlıyorum

Bizde biraktik, 22 aylik oldugu gun birakicam diyodum ama kendisi 5gun kalasiya rest cekti 😂

Sut olarak 1 ve 3 yas grubu sutunu veriyorum

Simdiden Türkiyeye geldigimde sanirim 1 valizi sirf süt doldurmam gerekecek diye dusuncelere daldim

Kucuk 200ml süt, sabah ve aksam iciyo
Turkiyede ayni marka varmi emin degilim ve ayni tadi bulabilirmiyiz bilmiyorum :KK43: şimdiden onun telasi sardi beni
İnşallah bulursun canim. Kendi birakmasi daha iyi olmuş. Bizim birakacak umudu yoktu artik o yüzden bende biraktim. 26 ay emmiş oldu. Ben normal inek sütü veriyorum ama hergun bile değil. Benim cocuklarda kabizlik yapiyor. Yogurt vs her gun gibi yiyor zaten inşallah bir duzen kurmus olacagiz

Cuma icin ilk kez yaptim omrumde. Yalan olmasin. 🤭 Bekletip icicem🤗

Eklentiler

• IMG_20220524_142758.webp
    IMG_20220524_142758.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 49
Back
X