- Emoji Skoru
- 438.804
- Puanlar
- 898
Afiyet olsun canimCuma icin ilk kez yaptim omrumde. Yalan olmasin.Bekletip icicem
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canimCuma icin ilk kez yaptim omrumde. Yalan olmasin.Bekletip icicem
![]()
Aynen canim iste gebelik olmayinca olmamasida kotutest yapmıştım gebelik yoktu canım bebek olmayınca regl in gelmesi en iyisi çünkü oda sağlık işareti![]()
canım hoşgeldinMerhabalarrben kilolar firardan dım teee geçen eylül zamanında ozamanlarr bebe olur belki diye diyet yapmaya başlamıştım hergün 10bin adım atardım belki yumurtalarım hareketlenir diye deneme yapmıştım hiç spor etmedim hergün hep yürüyüş ettim sonra şok bi sonuca ulaştımki hamile olduğumu öğrendimm 3 sene içinde uğraşlar içinde olmazken kafamı bosalttığım bi zamandı olmasada artık tüp demiştim
5 kilo vermiştim 5 kilo ile hamileyken aldım sadece buayda suyun ağirlığı bebegin agırlı derken 5 kilo daha fazla oldum
![]()
Hedef60kgolmak bilir beni
bikaç kisi daha vardı nickleri bitürlü hatırlayamadımm herkese kolay gelsinn umarımm kolayca verebilirsinizz
![]()
ayyy harika7buçuk ayıma kadar 5 kilo aldımm diyet yapiyordum genede gebelik şekerim oldugu için
Şuan suyu bebeğin agirliğıyla birlikte 10 kilo oldum![]()
Hosgeldin ablacimŞimdi geldim kuzum evdeyim
Çok teşekkürler canım sağol
Umarım geçerde kuru iğne yapalım demişti dr.
Hoşbulduk kuzum
Merhabalarrben kilolar firardan dım teee geçen eylül zamanında ozamanlarr bebe olur belki diye diyet yapmaya başlamıştım hergün 10bin adım atardım belki yumurtalarım hareketlenir diye deneme yapmıştım hiç spor etmedim hergün hep yürüyüş ettim sonra şok bi sonuca ulaştımki hamile olduğumu öğrendimm 3 sene içinde uğraşlar içinde olmazken kafamı bosalttığım bi zamandı olmasada artık tüp demiştim
5 kilo vermiştim 5 kilo ile hamileyken aldım sadece buayda suyun ağirlığı bebegin agırlı derken 5 kilo daha fazla oldum
![]()
Hedef60kgolmak bilir beni
bikaç kisi daha vardı nickleri bitürlü hatırlayamadımm herkese kolay gelsinn umarımm kolayca verebilirsinizz
![]()
Hoşbulduk canım kaptanımTamam canım
Hoşgeldin canımdolunaydagel
Afiyet olsun canımadımların çok iyi
Güle güle canım, yolun açık olsun![]()
Gule gule giy ablacimSandalet aldım kendime yazlık,iyi yakaladım kaptım hemen .
Afiyet olsun canim23 Mayıs pazartesi menüsü
Kahvaltı
1 kase salata
2 dilim peynir
5 zeytin
Ara
1 sade kahve
1 avuç kuru üzüm
Öğle
1 bardak ayran
1 kase salata
2 dilim tam buğday ekmeği arasına Beyaz peynir
5 zeytin
Ara
2 kare bitter çikolata
1 kutu süt
Akşam
5 dilim sucuklu omlet iki yumruta
Su 2lt
Zipzip-
Cordelia
pastelfit
Adım sayısı 23 Mayıs pazartesi 10.745
Ablamm iyiyim çok şükürr heyecanlıyımm sadece
Teşekkür ederim aminAllah analı babalı büyütsün çok az kalmış![]()
Aşkolsun kaptanımBiraz sıkıntıları varmış odaklanamıyormuş, yaa o değil miydi. Dur bi bakayım![]()