• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhabalarr 🥰 ben kilolar firardan dım teee geçen eylül zamanında ozamanlarr bebe olur belki diye diyet yapmaya başlamıştım hergün 10bin adım atardım belki yumurtalarım hareketlenir diye deneme yapmıştım hiç spor etmedim hergün hep yürüyüş ettim sonra şok bi sonuca ulaştımki hamile olduğumu öğrendimm 3 sene içinde uğraşlar içinde olmazken kafamı bosalttığım bi zamandı olmasada artık tüp demiştim 🥲 5 kilo vermiştim 5 kilo ile hamileyken aldım sadece buayda suyun ağirlığı bebegin agırlı derken 5 kilo daha fazla oldum 🙈 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak bilir beni ♥️ bikaç kisi daha vardı nickleri bitürlü hatırlayamadımm herkese kolay gelsinn umarımm kolayca verebilirsinizz 😍
canım hoşgeldin :KK200: 10 kişi varızdır o yüzden hatırlamayabilirsin herkesi 😘 gerçi bi görsen hatırlarsın 😂
umarım cnm sağol
7buçuk ayıma kadar 5 kilo aldımm diyet yapiyordum genede gebelik şekerim oldugu için
Şuan suyu bebeğin agirliğıyla birlikte 10 kilo oldum 😂
ayyy harika 🤩 doğumda 3-4 kilo gidecek zaten :KK200: kalanı da çok kolay verirsin inşallah

Merhabalarr 🥰 ben kilolar firardan dım teee geçen eylül zamanında ozamanlarr bebe olur belki diye diyet yapmaya başlamıştım hergün 10bin adım atardım belki yumurtalarım hareketlenir diye deneme yapmıştım hiç spor etmedim hergün hep yürüyüş ettim sonra şok bi sonuca ulaştımki hamile olduğumu öğrendimm 3 sene içinde uğraşlar içinde olmazken kafamı bosalttığım bi zamandı olmasada artık tüp demiştim 🥲 5 kilo vermiştim 5 kilo ile hamileyken aldım sadece buayda suyun ağirlığı bebegin agırlı derken 5 kilo daha fazla oldum 🙈 Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak bilir beni ♥️ bikaç kisi daha vardı nickleri bitürlü hatırlayamadımm herkese kolay gelsinn umarımm kolayca verebilirsinizz 😍
Jou Jou hpş geldin canısı nasılsın,doğumada az kaldı artık iyisin demi :KK74::KK74:

23 Mayıs pazartesi menüsü
Kahvaltı
1 kase salata
2 dilim peynir
5 zeytin

Ara
1 sade kahve
1 avuç kuru üzüm

Öğle
1 bardak ayran
1 kase salata
2 dilim tam buğday ekmeği arasına Beyaz peynir
5 zeytin

Ara
2 kare bitter çikolata
1 kutu süt

Akşam
5 dilim sucuklu omlet iki yumruta

Su 2lt

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit

Adım sayısı 23 Mayıs pazartesi 10.745

Eklentiler

• IMG_20220523_222933.webp
    IMG_20220523_222933.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 35
23 Mayıs pazartesi menüsü
Kahvaltı
1 kase salata
2 dilim peynir
5 zeytin

Ara
1 sade kahve
1 avuç kuru üzüm

Öğle
1 bardak ayran
1 kase salata
2 dilim tam buğday ekmeği arasına Beyaz peynir
5 zeytin

Ara
2 kare bitter çikolata
1 kutu süt

Akşam
5 dilim sucuklu omlet iki yumruta

Su 2lt

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia pastelfit pastelfit

Adım sayısı 23 Mayıs pazartesi 10.745
Afiyet olsun canim ♥️

Biraz sıkıntıları varmış odaklanamıyormuş, yaa o değil miydi. Dur bi bakayım😄
Aşkolsun kaptanım:KK25::KK25:burdayım ya ben 😂😂😂dün bi bana hoşçakal deyip kırmızıya yollamak istemiştin ama gidemedim bak kaldım yanında:KK70::KK70::KK70:

Back
X