• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Güldürme😂😂

Sagol. Sana da afiyet olsun simdiden. Annem yapmisti sagolsun. Ben bi kere yapmadim evlendiginden beri😳😳

yazarhanim35 yazarhanim35 acil sifalar versin Allah,,😔🤲🤲

Sagol askito,😍

Sagol kaptiş🌺🌺

Afiyet olsun Sadece sabah var. Digerleri ana öğün sayilmaz. Uzun soluklu deneyimler icin, cok sıkmamaliyiz:oha:

Ah canim ya oyle uzgunum ki 😔😔 ya bilmiyordum migim. Cok cok uzgunum😔 ya neden vefat etnisti, kac yasindaydi. Ya icim gitti

İyi geceler

Allah bagislasin @UcurtmaAvcisii hos geldiniz

Alinti yapmistim ama yazasim gelmedi migiye uzuldum😔
amin saol canım :KK68:

Yoğun bakım maalesef öyle canısı,normalde 2-3 dakka bile olsa ziyaret olabiliyor aslında.
Geçecek bu günlerde hiç merak etme,babacığın iyileşecek atlatacak bunuda.
inşallah ablacım. şükür odaya aldılar dün

Selamın hellolar canlar şimdi geldim,hazirana MR randevusu aldım,kemik taramasıda yapılacak,yarın sabahta kan ,için gene gidecem aç karnına .
Yoruldum havada sıcak bugün.
geçmiş olsun ablacim.

Zipzip- Zipzip- kaptanım işyerinden iznim onaylandı ben pazartesi ailemin yanına tatile gidiyorum izin kullanabilirim miyim dönünceye kadar 🤗
geri gelince beni alırsınız tekrar değil mi :KK19::KK19:
Tabi ki canim izin kullanabilirsin
Her zaman bekleriz 🥰🥰
Iyi tatiller simdiden ♥️♥️♥️♥️

Selamın hellolar canlar şimdi geldim,hazirana MR randevusu aldım,kemik taramasıda yapılacak,yarın sabahta kan ,için gene gidecem aç karnına .
Yoruldum havada sıcak bugün.
Geçmiş olsun ablacim

9 mayısta yazmissin

Takvim tutmuyor musun canim
öteki telde kaldi telefonumu tamire verdim.. ekrani acamamişlar bilgilerde gidebilir demiş ama bende tüm telefon listelerim resimlerim hepsi gitti çok üzgünüm:(
eski lenova kullaniyorum. kızım kullaniyordu teli. tel gidince aldim.. lazim olanlari geri yükledim.

Back
X