- Emoji Skoru
- 214.713
- Puanlar
- 1.423
Selam kuzum çok sağol öalum yaşlılık böyle işteSelam ablacım gecmis olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kuzum çok sağol öalum yaşlılık böyle işteSelam ablacım gecmis olsun![]()
Ne yasliligi ablacim daha cok gencsinSelam kuzum çok sağol öalum yaşlılık böyle işte![]()
amin saol canımGeçmiş olsun Allah şifa versin![]()
amin saol canımRabbim şifa versin canım, tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah![]()
amin saol canımGeçmiş olsun canım, inşallah bir an önce kavuşursun babana![]()
amin saol canımGüldürme
Sagol. Sana da afiyet olsun simdiden. Annem yapmisti sagolsun. Ben bi kere yapmadim evlendiginden beri
yazarhanim35 acil sifalar versin Allah,,
Sagol askito,
Sagol kaptiş
Afiyet olsun Sadece sabah var. Digerleri ana öğün sayilmaz. Uzun soluklu deneyimler icin, cok sıkmamaliyiz
Ah canim ya oyle uzgunum kiya bilmiyordum migim. Cok cok uzgunum
ya neden vefat etnisti, kac yasindaydi. Ya icim gitti
İyi geceler
Allah bagislasin @UcurtmaAvcisii hos geldiniz
Alinti yapmistim ama yazasim gelmedi migiye uzuldum![]()
inşallah ablacım. şükür odaya aldılar dünYoğun bakım maalesef öyle canısı,normalde 2-3 dakka bile olsa ziyaret olabiliyor aslında.
Geçecek bu günlerde hiç merak etme,babacığın iyileşecek atlatacak bunuda.
Geçmiş olsun tatlım inşallah daha iyi haberlerini alacağız babanıninşallah ablacım. şükür odaya aldılar dün
geçmiş olsun ablacim.Selamın hellolar canlar şimdi geldim,hazirana MR randevusu aldım,kemik taramasıda yapılacak,yarın sabahta kan ,için gene gidecem aç karnına .
Yoruldum havada sıcak bugün.
Dahada iyi olur insallah caniminşallah ablacım. şükür odaya aldılar dün
Tabi ki canim izin kullanabilirsinZipzip- kaptanım işyerinden iznim onaylandı ben pazartesi ailemin yanına tatile gidiyorum izin kullanabilirim miyim dönünceye kadar
geri gelince beni alırsınız tekrar değil mi![]()
Geçmiş olsun ablacimSelamın hellolar canlar şimdi geldim,hazirana MR randevusu aldım,kemik taramasıda yapılacak,yarın sabahta kan ,için gene gidecem aç karnına .
Yoruldum havada sıcak bugün.
öteki telde kaldi telefonumu tamire verdim.. ekrani acamamişlar bilgilerde gidebilir demiş ama bende tüm telefon listelerim resimlerim hepsi gitti çok üzgünüm9 mayısta yazmissin
Takvim tutmuyor musun canim
Telefonlarin genelde 2-3 yil ömürleri oluyor sonrasinda bozulmaya başlıyorbende hiç telefon dayanmiyor bu üçüncü telde gitti iphone 12 yi istiyorum çok pahallı![]()
benim tel 3 sene oldu.. ben 5-7 yıl gider dedim hem bu iphoneTelefonlarin genelde 2-3 yil ömürleri oluyor sonrasinda bozulmaya başlıyor