Nikahina beni çağır sevgiliiiiiimDuymuştur duymuştur hocam.en sevdiğim gofret nikahlım benim
![]()

İstersen iki üç ısırık da ben alırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nikahina beni çağır sevgiliiiiiimDuymuştur duymuştur hocam.en sevdiğim gofret nikahlım benim
![]()
Çok iyi ben de denicim tatlım.Hocam sabahları 1 kupa rezene çayı içmeye başladım wc olayında epey işe yaradı varya.
Aç karnına günde 2 tane içebilirsin.
Koliyle alırız hocam yanındada kola içeriz demi acayip güzel oluyor ikisideNikahina beni çağır sevgiliiiiiim
İstersen iki üç ısırık da ben alırım
![]()
Cumaya kadar veririsin megicim .bende sabah çilekli sütle duruyomburda tarhana cipsi buyur etti de almadim:)
+200 gelmişim.. cumaya daha eksiye inmek istiyorum regldeyken kilo alan tek benim sanirim :/
Bende işe yaradı hocam aç karnına içeceksin içinede limon sık ki o kokusunu bastırsın azcıkÇok iyi ben de denicim tatlım.
Teşekkür ederim.![]()
Yok yok eskisi gibi aç kalamiyorum zaten biricikimHasta olma da kuzum azar azar ye...fazla vermek sana yaramıyor. Ben de senin gibiyim.![]()
megi iyimişCumaya kadar veririsin megicim .
Bende işe yaradı hocam aç karnına içeceksin içinede limon sık ki o kokusunu bastırsın azcık![]()
Cilekli sut yerine kahvalti yapsaydin canimbende sabah çilekli sütle duruyomburda tarhana cipsi buyur etti de almadim:)
+200 gelmişim.. cumaya daha eksiye inmek istiyorum regldeyken kilo alan tek benim sanirim :/
Heeee valla sonra fark ettim kalsın böle didiiimmmm bundan sonra megsin ona göre sjksjksjksjkmegi iyimiş![]()
şekersiz içtim canim istemedi kahvaltı :/Cilekli sut yerine kahvalti yapsaydin canim
Güne kahvaltısız başlam megimmmşekersiz içtim canim istemedi kahvaltı :/
Him evet cuma ne yedimki ya biraz dusunmem gerekTamam canim cumayi yazmamissin![]()
Sagol canımAfiyet olsun canim![]()
Gunaydin canimGünaydın tenise gittim yağmur var diye iptal oldu![]()
Günaydın ortim hava kapalı zaten her an yağmur indirebilir.Günaydın tenise gittim yağmur var diye iptal oldu![]()
Ya ablacim hava durumunda gostermiyordu sabah sabah boşa vaktim gitti hayırlısı, sen yine kilo vermissin masallah:)Günaydın ortim hava kapalı zaten her an yağmur indirebilir.
Yağmur gözüküyor damlamıyor bile doğru düzgün kandırıyor hava durumu bizi,200 gram gitti ortim sağol:))Ya ablacim hava durumunda gostermiyordu sabah sabah boşa vaktim gitti hayırlısı, sen yine kilo vermissin masallah:)
Moral bozmak yok canımcım cumaya kadar veririsin zaten