• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O zaman bende çıkayim
Mavi takim kizlar yarin adim yarisi icin en az 12.000 adim atmadan gelmiyoruz
Iyi geceler 💙💙💙💙💙💙💙
Valla bi hırs çöktü ilk günün karnım da kazındı yemek yiyemiyorum ben de spora veririm kendimi kaptanım 😎💙
Pilavın üstüne baklava nasıl gidiyor biri yazdı görmüştüm bende böyle değişik şeyleri bir arada yerim hep
Canım ben yürüyüşle bacaklarımı baya sıkılaştırmıstım squatla destekleyerek popomda şekillenmiş yukselmisti🤗 pilav üstü baklava yemem ama bir arkadaşımın babası çorbanın içine pilav üstüne kurufasulye yanına yoğurt ve salatanıza koyup hepsini bir tabakta yerdi 🤣
En son onu yiyen kisi takimdan ayrildi 😂😂😂
Kimmiş o merak ettim 😅

Valla bi hırs çöktü ilk günün karnım da kazındı yemek yiyemiyorum ben de spora veririm kendimi kaptanım 😎💙

Canım ben yürüyüşle bacaklarımı baya sıkılaştırmıstım squatla destekleyerek popomda şekillenmiş yukselmisti🤗 pilav üstü baklava yemem ama bir arkadaşımın babası çorbanın içine pilav üstüne kurufasulye yanına yoğurt ve salatanıza koyup hepsini bir tabakta yerdi 🤣

Kimmiş o merak ettim 😅
O takımdaydi ya yaz aylarinda gelmisti ya da daha once 😅😅

Kimmiş o merak ettim 😅
Allah affetsin o ne be öyle içine supangle de ataymis tam olurmuş
Squat kaçar tane yapmıştın

Allah affetsin o ne be öyle içine supangle de ataymis tam olurmuş
Squat kaçar tane yapmıştın
Hiç hatırlamıyorum canım ama bir ara 300 400 tane yapardık bir hırsla 😅 sen yine de diyelim bugün 20 yarın 30 sonra ki gün 40 diye arttırarak devam et canım

Back
X