- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
19 aylık oldu. Bu kışı atlatabilsek iyice bunalmadan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 aylık oldu. Bu kışı atlatabilsek iyice bunalmadan![]()
Bazen degil sureklii
2bucuk yasina kadar emzirdim 2gunde kestim cok rahatladim sende yapabilirsinBazen degil surekliiemzirme bitsin memeleri yaptirmak gerek.o.kadar vahim
![]()
Ay bendekide ayni yaaaOf bagirsamda vursam da ayni. Çütçü diye gelip tişörtümü açıyor![]()
Ben 18aya gelince yavas yavas birakmak istiyorum19 aylık oldu. Bu kışı atlatabilsek iyice bunalmadan![]()
Bazen degil surekliiemzirme bitsin memeleri yaptirmak gerek.o.kadar vahim
![]()
Ahh valla ben
Ben buyugu 22ay emzirdim2bucuk yasina kadar emzirdim 2gunde kestim cok rahatladim sende yapabilirsin
Ben üzüm sirkesi sürdüm her istediginde kokudan kacti bidahada o olduBen buyugu 22ay emzirdim
Artik sut gelmiyo du heralde ondan birakti
Hatirlamiyom ki nasil biraktim
Sen nasil biraktin
Daha kucuk teyzesi ya kiyamiyorum abiyi 26ay emzirdim bununda hakki 26 :)2bucuk yasina kadar emzirdim 2gunde kestim cok rahatladim sende yapabilirsin
Ona ragmen emdi oglum sabir tasiyla birakti ama 7 gece olayliydiBen üzüm sirkesi sürdüm her istediginde kokudan kacti bidahada o oldu![]()
![]()
Yaaa salca duydum ama uzum sirkesi duymadim hicBen üzüm sirkesi sürdüm her istediginde kokudan kacti bidahada o oldu![]()
![]()
Sabir tasi kokusu goruntusu yok ama coo.kotu buruk bi tatYaaa salca duydum ama uzum sirkesi duymadim hic
Hangisini denesem ya
Kucükmü ulan buza olmusDaha kucuk teyzesi ya kiyamiyorum abiyi 26ay emzirdim bununda hakki 26 :)
Harikaaaa.
Bende buyugu 22 ay emzirdimDaha kucuk teyzesi ya kiyamiyorum abiyi 26ay emzirdim bununda hakki 26 :)
Oyle olacağı belliydi
Yok canim 1kere de birakti direkOna ragmen emdi oglum sabir tasiyla birakti ama 7 gece olayliydi
Seni mi anlatiyoruzBen de kendi mi anlatayim
Araştırmacı
Duygusal
Sevgi dolu
Biriyim. Aynı zamanda 4 olacak ama dediği dedik çaldığı düdük biriyim .![]()
![]()