- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynısını bende yazacaktım şimdi evde misafirim var geçmiş yapamıyorumÇok yazmayın misafirliğe gidiyorum. 1-2-3 tıppp
![]()
Yarın belli olur canım sıkma canını son dk kadar +2 kilo geldiğimi bilirimTartı canım sinirlerimi bozuyor![]()
Neyi fark etmek gerekiyordu![]()
Ay ben de merak ettim.
Gel kardesim elini ver bana sev kardesim canim feda yolunaYarın belli olur canım sıkma canını son dk kadar +2 kilo geldiğimi bilirim
![]()
Belki az yedigin için öyle olduReglim zaten canım da dün çok erken yedim eksi az daha olsa görürüm diyordun
Yarın güzel sonuç goreyimde başka birşey istememYarın belli olur canım sıkma canını son dk kadar +2 kilo geldiğimi bilirim![]()
Sağol canımGüzel spor.
Günaydın günaydın.
İyiyiz sefa geldi hoşgeldi. Şirinler hazırız cumaya. Alevler icindeki kızlar hazır mı ?
Afiyet olsun bebiş.![]()
Yok ya eksiye düşer merak etme.Yarın güzel sonuç goreyimde başka birşey istememyoksa demorilize olmaya çok yakınım
![]()
Bilmiyorum ki bende de şu psikoloji oluşuyor çok yersem kilo veremiyorum moduna giriyorumBelki az yedigin için öyle oldu
Neyi cok yedigin onemli. Salata bol olsa kg yapmaz. Yogurt ,süt ,kuru yemis, meyve, kuru meyve bunlarida porsiyonlu olarak tuketiyormusun. Dur dünkü menune bakcamBilmiyorum ki bende de şu psikoloji oluşuyor çok yersem kilo veremiyorum moduna giriyorum![]()
Dünkü menüm çok iyi bir menü değil canım dışardaydimNeyi cok yedigin onemli. Salata bol olsa kg yapmaz. Yogurt ,süt ,kuru yemis, meyve, kuru meyve bunlarida porsiyonlu olarak tuketiyormusun. Dur dünkü menune bakcam
Bu kadar az yemeyle kg veremezsin. Sabah ya peyniri arttircaktin ya 1 yumurta eklicektin. Muzun yanına süt,ayran ya da kahve ekleyebilirdin.ya da ceviz, findik badem ekleseydin 15.00te tekrar acikmazdin. 16.30-17.00 gibi bile kepekli sandivic yine yaninda kefir ayran ekleseydin daha dolu olcakti. Birde su az. 2 litre 2.5 litre olması lazımMenüyü unutmuşum
Sabah 8:30
Domates
Salatalık
Peynir
zeytin
1 dilim ekmek
14:00
1 muz
15:00
Evde hazırladığım kepekli sandivc
Su:1.5 lt anca oldu
Eki Görüntüle 2920946
Akşam çok gece kaldı o yüzden yemedim bugün düzensiz bir gün oldu
Zipzip- E Elif_Eylul @MiraPham
Kız ben dün ful dışardaydimBu kadar az yemeyle kg veremezsin. Sabah ya peyniri arttircaktin ya 1 yumurta eklicektin. Muzun yanına süt,ayran ya da kahve ekleyebilirdin.ya da ceviz, findik badem ekleseydin 15.00te tekrar acikmazdin. 16.30-17.00 gibi bile kepekli sandivic yine yaninda kefir ayran ekleseydin daha dolu olcakti. Birde su az. 2 litre 2.5 litre olması lazım
E hamilelin 9 ayAaa niye olmuyorsun
Bugunumu buldun
Kiz cuvalliyaz lafimi onayladin![]()
Ya ben 18ayda baslayim azaltarak biraktirim istiyorum bakalim olmazsa sirke salca sogan sarimsak ne varsa surerimAynen canım ablam 2 yaşında bıraktırmıştı benim dugunum var rezil olmayım diye diğer yiğenimi de 1.5 yaşında bıraktırdı artık hiç emzirmiyordu emme dediği zaman gidip süt ısıtıp biberon ile veriyordu ama baya zorlandı bıraktırmak da
Afiyet olsunBizde tek karı kocayız başka kimse yokelimiz aza varmıyor sonra da buzluga kaldırmak zorunda kalıyorum
bugun yeşil fasulye yapacagım karar verdim yanına da sade bulgur yaparım brde corba yeter
![]()
Yavas yavas biraktiririm diye dusunuyorum bakalim nasil olacakKış doneminde biraktirmam canim. Surekli hastalaniyolar en azindan kolay geciriyor emerek iyilesiyo resmen. Ablasi daha kotu ondan
Ayy mirapham olmus cordelia
Afiyet olsun canim ❤Kizlar ben geldim dunden beri pekmez yapmaya calisiyorum öldüm vallahi.
Dünki menüm
Sabah 2 dilim kepekli ekmekle domatesli beyazpeynirli tost 1 salatalik çay
Ara 4 ceviz
Ara çay 5 6 fındık turk kahvesi
Öğle mercimek corbasi yogurt
Akşam ćorba salata 3 köfte
1.5 2 litre
Zipzip-
Öyle kolay kolay çöpe atmam da çocuklara zorla yediriyorum ama maalesef yemezler eşim de çok yemek yer şimdi değil sonra getir yerim diyor e senin keyfini beklesiye kadar çocukları uyutana kadar uyku basıyor bazı kişilerin eşleri gidip dolabı açıp yer oturur diyorum sen hiç öyle değilsin dön dolaş ye iştahlı da adam 2 ekmek yer maşallah kilo almaz evlenmeden bende öyle idim hep yer ama kilo almazdım ne güzel be olduysa ilk gebeliğimde olduYemiyorsaniz çöpe diyorum artik. Adamda diyor ne bu tehdit. Ne olcak eskiden çöp kutusu bendim![]()