Ben giderim bana bi şey olmazBen gidemem annem herkesin peşine takılıp gitme başına bı iş gelir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben giderim bana bi şey olmazBen gidemem annem herkesin peşine takılıp gitme başına bı iş gelir![]()
Bende geliyorum arkandanBen giderim bana bi şey olmaz![]()
Gülünce herşey güzel olur. Gülmeye devam.Gerçeklik payı var mıdır acaba gülünce yağların eridiği hakkında ben cok gülen bi insanım![]()
Aboo perşembe günü ayağına sıkmışsın kuzum ya...23 Eylül
Kahvaltı
11. 150 gr kadar patates salatası
Bir lokma elmalı kurabiye
Bir lokma ev keki (bozulmuşlarmıdır diye tattım günlerce duruyordu çocuklara yedirecektim)
Ara 15.30 iki küçük mandalina
1 tane pişi
Akşam 18.15
100 gr falan haşlanmış kırmızı et
Salata
Su 2 lt olur geceye kadar
Spor yok hec halim kalmıyor yapmaya![]()
Kılavuzun karga bilesinBende geliyorum arkandan![]()
Persembe diye bu kadar az vaktimde olmadi hic ara yapmayaAfiyet olsunbu kadar şeyle doyuyor musunuz acaba
![]()
Anladım canımPersembe diye bu kadar az vaktimde olmadi hic ara yapmaya
Tamam abla sen git bana anlatırsınBen giderim bana bi şey olmaz![]()
Evet abla ya ama o kekle kurabiye birer küçük ısırıktı öyle yarısına kadar değil bben pişileride küçük küçük yapıyorum çocukların eline verdiğim için yoksa avuç içinden bile küçücükAboo perşembe günü ayağına sıkmışsın kuzum ya...![]()
:)Tamam abla sen git bana anlatırsın![]()
Emojine hayranim
Hee evet benimkinler eridi 2gram kaldimGerçeklik payı var mıdır acaba gülünce yağların eridiği hakkında ben cok gülen bi insanım![]()
Tamam o zaman...Evet abla ya ama o kekle kurabiye birer küçük ısırıktı öyle yarısına kadar değil bben pişileride küçük küçük yapıyorum çocukların eline verdiğim için yoksa avuç içinden bile küçücükkırmızı et de 1gr yağ yok kendi yagiydi sadece salatayı da yağsız tuzsuz yapıyorum
![]()
Hangisi kız
Hangisi kız![]()
Buldum düzelttim kızHangisi kız![]()