80 lik Dilek konuştuCuma yarışlarında yenimisin guzum .Gençken bende öyleydim pek heyecanlıydim ilk zamanlarperşembe gecesi açlıktan heyecandan uyuyamazdim tabi serde hirsta var o vakitler gençlik işte
Ah guzum gaybetme bu heyecanını olmamı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
80 lik Dilek konuştuCuma yarışlarında yenimisin guzum .Gençken bende öyleydim pek heyecanlıydim ilk zamanlarperşembe gecesi açlıktan heyecandan uyuyamazdim tabi serde hirsta var o vakitler gençlik işte
Ah guzum gaybetme bu heyecanını olmamı
![]()
ben nasıl da biliyorum melek kalplisin sennnnnnn![]()
![]()
Akşam saat 7_8 gibi toplantı başlayacakmış canımSlm kizlar sonuclar ne alemde? Kazanan takim belli oldu mu? Cok heyecanliyim![]()
Ay hiç yaşımın insani degilim gosterdigimde hissettigimde 39 degilIkinci baharini yasarsin inşallah Cnm burda![]()
Yok canim hazir bekliyoruzSlm kizlar sonuclar ne alemde? Kazanan takim belli oldu mu? Cok heyecanliyim![]()
Aaa dagilicaz yaniYok canım bu hafta yeni takım kaptanları belirlenecek ve yeni takımlar oluşturulacak bu hafta en çok yuzdeyi alan kirmizi takımın kaptanı olacak ve kendine rakip kaptan secicek
Akşam saat 7_8 gibi toplantı başlayacakmış canım![]()
Hadi bakalimYok canim hazir bekliyoruz![]()
Tmm cnm yazariz bu hafta. Bi cogu yazmisti ama ben üsenmistim bende yazarimAaa dagilicaz yanisurekli degisecek yani takim uyeleri ozaman herkes profiline hangi takimdan oldugunu yazsa ben hic aklimda tutamiyorum
![]()
Aynen değişecek canım bir bakmissin sen kirmizi takımın kaptanı olmuşsun takimini kuruyorsunAaa dagilicaz yanisurekli degisecek yani takim uyeleri ozaman herkes profiline hangi takimdan oldugunu yazsa ben hic aklimda tutamiyorum
![]()
gülüm kaç dk dinlenebildin acabaAttim kendimi abla koltuga ne kadar dinlenirsem kâr![]()
Ben kaptan olmam demi 1700 veren vardiAynen değişecek canım bir bakmissin sen kirmizi takımın kaptanı olmuşsun takimini kuruyorsun![]()
bir söz vardır ya çok severim 14 yaşındayken odanın duvarına yazıp asmıştım :)Birde bugun abuk sabuk insanlarla ugrastim yine sinirlerim laçka oldu. Kizi okula götürüyorum diye kafam dinleniyormuymuş. Ben onu kafam dinlensin diye vermedimki okula. Çocuk konuşma terapisi almasi gereken bir durumda, konuşmasi duzelsin sosyalleşsin diye ogrendim. Evde daha yemegini kendi yemiyor, wcye gitmiyor, pişpışla uyuyor. Ama onlara anlatsam bunlarında sorumlusu ben olur, ogretememişsin derler. Ben kendi rahatimi dusunsem eve bakici ve temizlikci alirdim o paraya. Her gun de boyle kostur kostur okula git gel yapmazdim![]()
Csnim sen Çarşamba 22 Eylül sporunu atmamışsin. 21 Eylul atmışsın.
rabbim bağışlasın gülümBüyük olan 4 diğeri 1.5 canım
Bosver canim kimin ne dedigini umursama herkes başkasının cocuguna laf soylemeye kendini okadar yetkin goruyorki sanki senden daha cok anneler daha cok cocugunu dusunurler her devir farkli suan teknoloji devrindeyiz cocuklar yalniz asosyal kendi gelisim becerilerini gösteremiyorlar seninde bu becerileri ogrenmesi icin okula vermen gayet dogal olasi .hic uzme kendiniBirde bugun abuk sabuk insanlarla ugrastim yine sinirlerim laçka oldu. Kizi okula götürüyorum diye kafam dinleniyormuymuş. Ben onu kafam dinlensin diye vermedimki okula. Çocuk konuşma terapisi almasi gereken bir durumda, konuşmasi duzelsin sosyalleşsin diye ogrendim. Evde daha yemegini kendi yemiyor, wcye gitmiyor, pişpışla uyuyor. Ama onlara anlatsam bunlarında sorumlusu ben olur, ogretememişsin derler. Ben kendi rahatimi dusunsem eve bakici ve temizlikci alirdim o paraya. Her gun de boyle kostur kostur okula git gel yapmazdim![]()
Gerçekten öyle ablacım insan hiç kimseye güvenemiyor seneye kızım ana sınıfına başlayacak tereddüt ediyorum ya Rabbim korusun yavrucuklarimizirabbim bağışlasın gülüm
zaten o yaşta sosyal olması lazım ama artık konu komşu çocuğu ile sokağa çıkıp oynama yok ki nasıl çocuklar sosyal olarak gelişsin konuşma veya başka sorunu olmasa da artık bu devirde yollamak lazım çocukları
İnşallah arkamızdan aldığımız dualar bize yeter canımhahahaha azcık deli olsak da bizim ki kul hakkını gözetmekten başkası benim pisliğimi niye temizlesin demekten dolayı böyle taşınmadan 1 hafta önce klozetin tahret musluğu tam kapanmayıp az su sızdırmaya başladı, en kalitelisinden aldırdık oğlana değiştirdik aman bize ne gelen yaptırsın demedik biz kullanırken oldu çünkü:))
Csnim sen Çarşamba 22 Eylül sporunu atmamışsin. 21 Eylul atmışsın.