- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Sarı takım herkese karşı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarı takım herkese karşı.
Eller dolu olunca bileklik saymıyor kiBen evde yine 4000 atiyorum misafir var yine kosturursun
Farkında olmadan çok yanlışlar yapıyoruz pirinç pilavı yerine bulgur tercihin olsun domatessiz salçasız.. Hamur işi olarak sadece tahılli ekmek tüket başka bişey yemek ki ondada sınırın olsun..2 dilimi aşma mesela...Çay özellikle en çok ödem yapan içecekler arasında nescafe yine öyle uzak durmaya çalış su iç bunlar yerine yada bitki çayı ıcebilirsin..Salatayı bolca tüket..Kuru kayisı, kuru incir, Hurma, kuruyemiş bunlar atıştirmalikların olsun..Kilon fazla diye fazla yiceksin diye kurali kim getirmiş..Sağlık vermen en önemlisiKiloma göre menülerimi az bulurlad genellikle bende biraz olsun artirip deneyimli insanlarin deneyiminden yararlanmaya calisiyorm.
Sen yarışmıyorsun sandim yoksa secmez olurmuydum merve seçince anladim hep jeton sonradan düşüyoronun için mi seçmedin.Neyse buluştuk.
![]()
![]()
Dogru canimEller dolu olunca bileklik saymıyor ki![]()
Benimde saymıyor. eller sabit durmayacak.Eller dolu olunca bileklik saymıyor ki![]()
@Brzhuzur hayırdır canim ne oldu
Kızlar ilginiz için teşekkür ederim ama şuan hiç konuşasim yok özür dilerim iyi geceler yarın gelirim insallah ksuuruma bakmayın lutfenNe oldu kuzum sıkma canınıyeni haftaya odaklan sen.
Maşallah ödule bakMenum
Sabah 12.00
Domatesli roka salatasi
1 domatesli yumurta
Aksam 14-15 arasi
1 peynirli börek
2-3 çatal cikolatali kek
2 minik tuzlu kurabiye
2 yk patates salatasi
1 çiğ kofte
2 lt su
Bugun dogumgunu vardi bu kadar yedim verdiklerim icin kendime ödüldü su an açim baska birsey yemedim
@Zipzip- E Elif_EylulCordelia
HAy Allah yaMisafir geldi banyodan çıkamıyorumya turşu kurarken ya misafir varken kaptan oluyorum ben
![]()
Adim atamiycam dedin ya oyuzden ama olsun kısmet diger gunler telafi edersin
Biliyorum canım şaka yapıyorum.Sen yarışmıyorsun sandim yoksa secmez olurmuydum merve seçince anladim hrp jeton sonradan düşüyor![]()
Yarın gelirim biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var teşekkür ederim ilginizeHayırdir canim önemli biseymi
Tek elle iş yapıp sağ kollu sallayıp dururum artık adım attıkçaBenimde saymıyor. eller sabit durmayacak.
Yarın gelirim canim sgaolunSen gel benim yanıma canım. dertleşir kahve içeriz. Benim canım her daim sıkkın. Açılırız beraber.
Sen canını sıkma canım gece 12 den sonra atarım ben adımlarımı yarın içinAdim atamiycam dedin ya oyuzden ama olsun kısmet diger gunler telafi edersin
Olsun kuzum dand et horon tel halay çek .Evde büyük degilki anacim2 adımda istenilen yerdesin
![]()
Ah sevilaycığım kaptanımız dilek , sence biz yarışı verir miyiz hiç sanmıyorumSagol canimhaftaya kazanacagiz inşallah bu sefer daha güçlüyüz
![]()
Supersin.Sen canını sıkma canım gece 12 den sonra atarım ben adımlarımı yarın için![]()