• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yemiyim mi aç mı kalayım ben. Yarın kızımla lahmacun yapacağız söz sadece 1 tane yerim tamam mı?
Ben lahmacun yaptimmi 3- 5 goturuyorum o bir taneyle kalmaz sıcak sıcak iyi gidiyor 🙈
O yuzdenyüzden evde hamur işi lahmacun fazla yapmiyorum yapsamda cuma yapiyorum 🤭

Bi anda 50 kiloya düşmez de tansiyon şeker yerle bir olur işte :KK47::KK47::KK47:
İşte onu söyleyen bunları hesap edemiyor kaç kilo kaç yaşında şekeri var mı yok mu öyle konuşuyor 😏😏😏 Yediği 1000 kalori geçmiş diyor 🤦🤦🤦 100 kilo birinin min 1500 Max 1800 kalori alması lazım 😌

kızlar ben pek bir gaza geldim Fitt_anne Fitt_anne sağ olsun yazısıyla verdi gazı yaaa iç bacak çalıştırmak için küçük bir aletçik var bacak arasına koyup sıkıp bırakılanlardan leptap başın da otururken onunla çalışıyorum şimdiiiiii:KK76:
Tuh yanlış takımı gaza getirdim🤦🏻‍♀️😁Ekim ablacığım boşver bu saatte yat dinlen yazık canına 🙄

Menu
Sabah(9:40)
1simit
Yarim pogaca
1 kk peynir
🙄🤫😷🤫🤐

Ogle
Kahve
10 kaju
2 kare bitter

Aksam(16:4/)
4yk kiymali firin patlican patates karisik
1 kase yogurt

Su:2 lt spor: Screenshot_20210924-233422_Mi Fit.webp

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia Fitt_anne Fitt_anne

Konseptimiz kilo alma olsunmu çok pis kilo alırım öyle böyle değil 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣

Hadi başarılar herkese gazanız mübarek olsun 🤩🤩🤩

😂😂😂

💛💛💛

💛💛💛 Burdayım burdayım geldim.

Hee tamam anlaşıldı. Üye sayısı fazla gibi geldi birimiz ayrılsakmı ne?

😂😂😂
Çok fazla üye var anca idare ederiz kuzum 😂😂😂😂
Menu
Sabah(9:40)
1simit
Yarim pogaca
1 kk peynir
🙄🤫😷🤫🤐

Ogle
Kahve
10 kaju
2 kare bitter

Aksam(16:4/)
4yk kiymali firin patlican patates karisik
1 kase yogurt

Su:2 lt spor:Eki Görüntüle 2921964

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia Fitt_anne Fitt_anne
Simit olmamış poğaça hiç olmamış akşam yemeyip oruç tutmaliydin😂😂🤔🤔

kızlar ben pek bir gaza geldim Fitt_anne Fitt_anne sağ olsun yazısıyla verdi gazı yaaa iç bacak çalıştırmak için küçük bir aletçik var bacak arasına koyup sıkıp bırakılanlardan leptap başın da otururken onunla çalışıyorum şimdiiiiii:KK76:
Supersin canim 👏👏

Back
X