• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hee tamam canım, ben de bir an adım zannettim de yüreğime iniyordu 😂🤣😂 düşüncesi daraltı 🙈
Yok kiz takılıyoruz mavi takım kırmızı takıma karşı :KK70: :KK70: yoksa ben 55 kilo fit hatunum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: ay gideyim yoksam :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: ablam beni vuracak gelince :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

2 yumurta yerine 1 yumurta,
Poğaça yerine 1 dilim tam tahıllı ekmek
Nescafe, çay ödem yapan içecekler uzak durulmalı onun yerine bitki çayı içebilirsin
Çikolata yerine kuru meyve
2 but haşlama yerine 1 but haşlama olmalıydı menü çok fazla olmuş..Gelsin kilolar...💃💃💃
North River North River

yaavff gülüm kavga yüzünden strese girince midene vurmuş işte:KK43: , eşin de canı sağ olasıca maden suyu yeşil çay limonun nesi saçma sapanmış onun için seni üzüyor
ani baş ağrısı ve mide ağrısı, bulantısı genel de o dönemler olan aşırı stres ve sana fazla gelen yüklerden olur gülüm
Oda Yemege dikkat et yeter modunda birşey olacak diye korkuyor 🤣🤣 bilmiyor ki midem çöplük 😬

İşte onu söyleyen bunları hesap edemiyor kaç kilo kaç yaşında şekeri var mı yok mu öyle konuşuyor 😏😏😏 Yediği 1000 kalori geçmiş diyor 🤦🤦🤦 100 kilo birinin min 1500 Max 1800 kalori alması lazım 😌
Hay agzzina sağlık kaç kere yazdım sildim dedim cikintilik yapma Merve otur oturduğun yere🤣🤣 duygularıma tercuman oldun😬

Oda Yemege dikkat et yeter modunda birşey olacak diye korkuyor 🤣🤣 bilmiyor ki midem çöplük 😬
yazık yaa iyi niyetli aslın da çocukcağız seni düşünüyor , küsmediniz değil mi yada alınganlık yapıp tavır takınmıyorsunuz birbirinize demi gülüm

Hay agzzina sağlık kaç kere yazdım sildim dedim cikintilik yapma Merve otur oturduğun yere🤣🤣 duygularıma tercuman oldun😬
Ya işte ne diyeceksin ona bakarsanız bende engin bilgilerimle diyetisyen olayım Cordelia Cordelia da spor hocası olsun :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: diyetisyene gidince neden bize Koca bir sayfa 3 ana 3 ara öğün veriyor o zaman 🤦
Az ye verirsin 1000 kaloriyi geçersen tabi vermezsin 🤣🤣🤣🤣
Geçtim artık hayal oldu 😂😂😂

Back
X