- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
Tel çıldırdı benim donuyor atlıyor benlik bı durum yok be filizcigim,

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tel çıldırdı benim donuyor atlıyor benlik bı durum yok be filizcigim,
Bol bolda ye o sostan canım benim bu hafta çok güçsüz dustun zayıflatacam diye biraz bak kendineUyku tutmadı. Dinlen kuzum. Ben sos yapıyorum sen uyu.
sorucam sorucam fırsat olmadı. C Chikolata_gozlum ile sana ne oldu bi gaza geldiniz anlamadım :)Gideyim de tartilayim cuma görürsünüz siz hepiniz ben tek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sarı takımım
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neyi cnm
Hımm böyle dediğine göre kaptan challnege i kazanırsan beni almayacaksın. Kimi alacaksın acep?Bol bolda ye o sostan canım benim bu hafta çok güçsüz dustun zayıflatacam diye biraz bak kendine![]()
Seçimler sırasında yazmış. Oda var alabilirsin demek istemiş galiba. Ama listede yok.Neyi cnm![]()
Tamam neyse salı yemeye baslarsinHımm böyle dediğine göre kaptan challnege i kazanırsan beni almayacaksın. Kimi alacaksın acep?
zeyneppk önemli bilgi peşindeyim. tez gel.
İyi geceler canım.İyi geceler yatiyim sabah spora kalkicaz iş çok![]()
İyi geceler canım benimİyi geceler canım.![]()
Umutumut82 Hadi annem yat artık yarın yorulacaksin adım atacam diye dinlen biraz
menunu yazmayı da unutma
![]()
Sagolasin tatlimHoşgeldin abla hayırlı olsun inşallah![]()
Aaa nolcak simdi abla
Ee ne olacak peki şimdi abla nasıl alacaksınız altınları![]()
Yarin karşı tarafi arayip soylicem, kiz zaten görmüştü bilezikleri, aldigimizi biliyor :))hihhh canımın canııı gelmişsiinnnnnn![]()
![]()
![]()
hay allahım yaaa takılar yok banka da kitli yaniisıkmayın canınızı oğlan da sıkmasın tek sorun bu olsun sanki millette görmesin sonra sosyal medyadan takı töreni yaparsınız bir de yazı hafta sonu bankada kilitli kaldığı için düğüne gelemeyen takılar diye esprili bir video çekersiniz sanki çözüm mü yok , kız tarafına önden söylediniz değil mi
hayırlısıyla pazar günüde geçsin , pazartesi de dinlen iyice önden de herkese duyur pazartesi kılımı kıpırdatmam ona göre diye sonraaaa salı gelirsin![]()
Allah kolaylık versin canım.Sagolasin tatlim
Yarin karşı tarafi arayip soylicem, kiz zaten görmüştü bilezikleri, aldigimizi biliyor :))
Düğünde Disariya gostermelik bulabilirsek sahte bilezik alicazburda onu bile bulmak mesele, Türk bilezikleri gibi bulunmuyor
Eşimin bi arkadasi yarin belcikadan alip gelecek
Olsun cnm. Elim alisti seni de etiketliyorm menüde.Güzel menun. Afiyet olsun. Bu hafta ayrıldık. Rakip olduk.![]()
Senin nöbet bitmedi mi neden uyanıksın?Olsun cnm. Elim alisti seni de etiketliyorm menüde.