Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm evet dün M MissHayaLet dürüm yiyodu bende kek kesin birinciyizİnşallah önemli bir şey yoktur canım
Bu hafta kesin sarı takım birinci
Eh işte canım
Okula gitmecem diye mi ağlıyor
Günaydın kaptanım
Günaydın kaptanım
7 yıl şaka gibi geliyor 20 yi görür müyüz bilmem
Günaydın rakip kaptan![]()
Kolay gelsin o zaman sanaSimdi baktimda en son 656 .sayfada kalmisim 120 sayfa okumam gerekiyor![]()
Okula gitmicem diye degil canim. Okul icin cok istekli. Orda da cok mutlu, ciktiginda da mutlu. Ama aksam bir sebep bulup nefesi kesilene kadar agliyorİnşallah önemli bir şey yoktur canım
Bu hafta kesin sarı takım birinci
Eh işte canım
Okula gitmecem diye mi ağlıyor
Günaydın kaptanım
Günaydın kaptanım
7 yıl şaka gibi geliyor 20 yi görür müyüz bilmem
Günaydın rakip kaptan![]()
Kalmaz olurmu gerekirse ben çıkarım aaskimTakimlarda yer kalmadi galiba![]()
Maviş takım 1 kişi eksik canım. Onlar 8 kişi sen Mavi takimdasin.Takimlarda yer kalmadi galiba![]()
Unuttum ne dediğimi önceden valla abla geride kalmışNeyi cnm![]()
Eki Görüntüle 2922042 Mavinin kızları zahmet olmadan rahmet olmaz diyoruz ve sporlarımizi adımlarımızı atıyoruz
Bir şeylerin değişmesi için konfor alanından çıkmak gerekir Oyuzden totolarimizi kaldiriyoruz bugün
North River
Nehir6161
fantastikaaa
Umutumut82
@Ytmz
Gurbettt42
bluegreeneyes
Ve mavi Liman (,nickini bulamadım ama mavi Liman olmalısın bu hafta canım![]()
Tamamdır inşallah 74 gelecek bu haftaKalmaz olurmu gerekirse ben çıkarım aaskim![]()
Seni mavi olmak için yaratilmissin
göster kız bu hafta kendini su kızlara
isteyince iradenin kralının göstericcegini biliyorum ben
![]()
Ya canım işte burada o kadar çok kişi geliyor ki hepsini ciddiye alsak bandan kurtulamayizBen de sena cevabı çok iyiydi amaİnsan bu kadar naif sinirli olabilir mi yaaa
![]()
Biz korumadayiz koruyamadiklarimizi vericezsorucam sorucam fırsat olmadı. C Chikolata_gozlum ile sana ne oldu bi gaza geldiniz anlamadım :)
An itibari ile Cordelia
![]()
Geçmiş olsun canım,Oglum rahatsiz bu gece de. Benim nöbetler bitmiyor malesef.
Günaydın. Akşam girmeye hiç firsatim olmadi. Büyük kizim iki akşamdır aglama krizlerine giriyor. Okula cok mutlu girip cikiyor ama aksamlari neden boyle yapmaya basladi bilmiyoruz. Cok üzüldük esimle. Onları uyutup 1 saat konuştuk arada kavga da yaptık iyi oldu![]()
Günaydın kizlar![]()
Günaydın Elifim.Konuşmazsak catlariz bu sefer evdekilere sararız
![]()
Günaydın demeye korkuyorum artik size elimizi koyup kolumuzu kaptiriyoruz bune gecmis beeeeeben simdi tarlaya gidiyorum çıtınınıźı çıkarirsaniz vururum
İyi de ben birşey yapmadım ki sende gördün ben ona yazmadım ona yazdığımı kaale almadı suç bana kaldı
Günaydın der geçmişi bitirir ve uykuma geri dönerim![]()
Günaydın hanimlar![]()
Günaydın kızlar![]()
Günayyydınnnnherkeseeeeee
![]()
Günaydın masteerfitlerin kızları![]()
Gunaydin iyi ki erkenden bakiyim birikmesin dedim bugun ctesi evle ilgilenin yazmayin daha ;(
Tekrar günaydın![]()
Günaydın![]()
Mutlu haftasonlari kizlar![]()
Günaydın kızlar
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤74. 8
74.2
-600
0.802![]()
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤
Sari takimda kimler var
En büyük destekcimde gelmis,Mutlu haftasonlari kizlar![]()
Hic diyet modunda değilim benide alin dicem deBen ve çiko![]()
Ayyy işte ne güzel güldük eğlendikYa canım işte burada o kadar çok kişi geliyor ki hepsini ciddiye alsak bandan kurtulamayizhayır yani birde diretiyor
Biz korumadayiz koruyamadiklarimizi vericez
Geçmiş olsun canım,sen de kusura bakma menü konusunda yazılanlara senlik bir durum değil yanlış anlaşılma olmasın.
İyi de ben birşey yapmadım ki sende gördün ben ona yazmadım ona yazdığımı kaale almadı suç bana kaldıbiz madam ile konuşuyorduk
Günaydın kızlar![]()