- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tsk ederimAfiyet olsun canım![]()
KiloAfiyet olsun canım
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun canım
Cok sevindim canim❤
Bunebee![]()
Hadiya 2gram kalmisin şimdi senide şutlucaz
Bu aralar çok yoğunum o yüzden almamışım ama yiyorumdaya ben neden almadımyaaAfiyet olsun canim ❤
Gecmis olsun canim onemli birsey olursa söyleriz ❤
Afiyet olsun canim ❤
Bende kilo aldin sandim
Ne guzel rakam tebrik ederim canim ❤
Hımm bilmem ki saatte yaklaşıyor ben hala lahmacun yapıyorum kızımla bitmedi dahaCanim haftaya sonu zaten cumaya cok var 1 tane yesen bisey olmaz bol salatali yanina ayran![]()
Teşekkür ederim canımNehircigim İnan bana senden kendimden daha çok eminimçünkü yaptıkların yapicaklarinin garantisi
![]()
Yiyecek misin pide peki pazartesi ne olacak acaba pide yersen. Ben burda lahmacun yemek için direnelim sen pide ye .Benimde bugün yigenim gelicek pide yaoicamama cuma günü yaşayacağımız zaferin hazzı mutluluğun yanından geçemez pidenin verdiği keyif
![]()
Hadiya 2gram kalmisin şimdi senide şutlucaz![]()
Lahmacun,salata,ayranBen şimdi ne yiyecem yani akşama lahmacun yanına salata ayran mı mercimek çorbası var yanına salata ayran yada yoğurt mu ?
Neden özellikle mavi takım canisiiiiHuhuuuuu mavi takım burdami kızlar bugun cumartesi diye üstünüzdeki ölü topragini atin helebi,menulerde kacamak olmasin![]()
Ha anladım canisi tamam demem kimseye aramız da
Merak etme kimse duymadı
Oh beeeMerak etme kimse duymadı![]()