- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Çok uğraşmalı yanlız olmuyor bu sefer hasta olcan sabahlara kadar uğrastin diye dedimBozulmasın domatesler dedim alındı bir kez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok uğraşmalı yanlız olmuyor bu sefer hasta olcan sabahlara kadar uğrastin diye dedimBozulmasın domatesler dedim alındı bir kez.
Cok guzel canim muhtesemsinİyi geceler kızlar menümü yazayım kahvaltı öncesi 1 su bardağı kefir
Kahvaltı saat 10.15
1 haşlama yumurta
Domates
Salata 3 zeytin
3 yk lor peyniri
Öğlen yok
Akşam 19.00
Yoğurt 2 kaşık
Salata
Kıymalı kabak yemeği 5 kaşık
1 litre su
Ara nescafe
Adım sayari hala yaptiramadim adım var ama telefona indireyim şimdi uygulamayi
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
zeyneppk
24 .09.2021 cuma menüsü
Tesekkur ederim canım çok aktif olamıyorum bu ara yarında yoğunum düğün falan var pazartesi aktif olmaya başlarim insalalhCok guzel canim muhtesemsin
Afiyet olsun![]()
Sagol kaptanım teşekkür ederimAfiyet olsun canım![]()
Afiyet olsun canım24 .09.2021 cuma menüsü
Kahvaltı öncesi bir bardak kefir
Kahvaltı saat 08.30
2 dilim çavdar dan tost yağsız
Öğlen yok (bankadayim vakit yoktu )
Ara eve geldik Nescafe ictim
Akşam üstü 17.00
Menemen 1 kase 2 dilim çavdar ekmegi
Kahvaltı türü
( Yemeğim yoktu ) kahvaltılık hazırladım.
Ara 21.00
1 salkım üzüm
1.5 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
zeyneppk
Sağol canım bugün daha iyiyim hamd olsun. Oda grip hala, sağa sola gidiyoruz eşimle yıllık izne çıktı isleirmiz var mecbur eve kayınvalideme bırakıyoruz hem hasta olduğu için hemde bana düşkün bensiz onlarla bile durmuyo agliyo iki gündür biraz laf isitiyorum açıkçası. Gerci kadında haklı bunaliyo kaç Yasina geldi küçük çocuğa bakmak zor. Bugün gittik gorumcemle resim çektirdik kimlikleri değiştiricez salı günü,bu aksamda komşunun düğün vardı e oraya gittik takıyı bekledik goturmedim yanımda hasta diye eve geldik yine bı ton laf isittim gorumcemede kizdi baya misafirde vardı onalrin yanında .. laf isitiyoz anca napalim.@Brzhuzur kahve içiyorum aklıma düştün.nasilsin? Oğlun nasıl?
Olsun canim menune dikkat et benim icin yeterli haftasonu zaten genelde herkes mesgulTesekkur ederim canım çok aktif olamıyorum bu ara yarında yoğunum düğün falan var pazartesi aktif olmaya başlarim insalalh
Ben uc seferde yaptim her hafta 10 kilo domates aldim cok yorucu olmadi tek seferde cok yoruyor ciddenÇok uğraşmalı yanlız olmuyor bu sefer hasta olcan sabahlara kadar uğrastin diye dedim
Hafta sonu tatil yapak dedikBugün insafliymissinizsadece 30 sayfa geçmiş birikmiş
![]()
Biz bitti dememeden bitmezYarismı yok
Bizde yarış bitermi
bak kan çekmiş biziBenimde 0 negatif![]()
Geçmis olsun cnm yavrun hastaymisBen uc seferde yaptim her hafta 10 kilo domates aldim cok yorucu olmadi tek seferde cok yoruyor cidden
Tamam canım inşallah.Olsun canim menune dikkat et benim icin yeterli haftasonu zaten genelde herkes mesgul
Pazartesi guzel adimlar bekliyorum oyleyse![]()
unutur muyummm :))Tmm arada yiyiyorsan sıkıntı yok pazartesi tartisi onemli unutma
Afiyet olsun canimiyi geceler kizlar
Bugunki menum
Sabah
1 haslanmis yumurta 1kk penir zeytin salatalık domates 1k fistik ezmesi 1b kahve
Ara
2 incie 2 tane ceviz
Aksam
1tb taze fasulye 1 tb salata
2lt su
Adimi spor listesine yazacam
Bugun cok hareket ettim ama tlf uzerimde degildi cok yorgunum
Afiyet olsun Cnm suyunu sporunu eksik etmeMenu
Sabah
2 pankek
1 kk peynir
1tk acuka
Ogle
1 kase yayla corbasi
Aksam
1 firin cupra
Salataa
Sogan salatasi
1/2 salgam
Su:1lt henuzZipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Fitt_anne
çok geçmiş olsun gülüm yaaaÜşüdüm galiba aşırı gaz sancım var . Midem de sancılı kendini tedavi edip biraz iyi oldum mu adımımı tamamlyacağım inş. Sevinme![]()