- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
O zaman dert etme canim :))Ya benim sorunum ödem canım sabahları +1 1,5 kilo ödemli oluyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman dert etme canim :))Ya benim sorunum ödem canım sabahları +1 1,5 kilo ödemli oluyorum![]()
Dünkü tartı sabahki isim var diye atmayı unuttumO zaman dert etme canim :))
Benide alinKirmizi ve mavi takima girmeyen bir kac kisi var ben veCordelia haftaya korumaya gececegiz sari takima gideriz
![]()
Dikkat edersen odem cabuk gider canimYa benim sorunum ödem canım sabahları +1 1,5 kilo ödemli oluyorum![]()
Sari takimBenide alin![]()
Koruma takımı güzel fikir. Sarı takım değilde başka isim buluruz. Kilo koruyanlar aktif olursa. İsteyen biri kaptan olur.
Sena niye yokSari takim
Zipzip-
E Elif_Eylul
C Chikolata_gozlum
mavitosbik07
Cordelia
Yeni gelen arkadaslar belki haftaya mavi kirmizi takima gecer
![]()
Onu kaptan yazdiydim once nasil unuttumSena niye yok
ben oyle saniyordum hatta ilk sayfada neden sari takım yok diyordum gururlarimiz hatta yildızlar sarı ondan sarri diye seyetmisinizdir dedimmmmSari takimda korumada olanlar olsun
Kim daha iyi korursa onuda kutlar odul falan veririz olmaz mi kizlar
Cordelia
Zipzip- E Elif_Eylul
Sari takim Kaptanimiz M MissHayaLet olsun![]()
orda kaptana gerek yok bence zaten dürumler cigbirekler havada ucutugu icin gerek yokKaptanimiz kim zopayi gosteren biri olsun![]()
Gunduz tıkınır aksam dengelerizorda kaptana gerek yok bence zaten dürumler cigbirekler havada ucutugu icin gerek yok
o hafifligin tadina varinca azcik kilo alınınca deli gibi spor yapiliyor gordugum kadariyla sena zeynep oyle![]()
Günaydın canımGünaydınlaaar![]()
Su icmiyorum bu ara onkadar çok 3 bardak alan kocaman bardak aldım başladım bugün içmeyeDikkat edersen odem cabuk gider canim
Fit takım derizKoruma takımı güzel fikir. Sarı takım değilde başka isim buluruz. Kilo koruyanlar aktif olursa. İsteyen biri kaptan olur.![]()
Sena niye yok
Onu kaptan yazdiydim once nasil unuttum![]()
ben oyle saniyordum hatta ilk sayfada neden sari takım yok diyordum gururlarimiz hatta yildızlar sarı ondan sarri diye seyetmisinizdir dedimmmm
Zipzip-
M MissHayaLet
Kız bakmayin siz bana ben kaynanamın geliniyim kaymaklı börek cevizli börek pişiorda kaptana gerek yok bence zaten dürumler cigbirekler havada ucutugu icin gerek yok
o hafifligin tadina varinca azcik kilo alınınca deli gibi spor yapiliyor gordugum kadariyla sena zeynep oyle![]()
Gunduz tıkınır aksam dengeleriz![]()
Demekki bende spor bölümünü menü bölümü sanmisimGunaydin kizlar
Canim adimlar spor bolumune atılmıyor mu niye şaşırdın![]()