Benimde dikkatimi çekti geçen hafta daha aktifti@Elisa83 cnm bu hafta pek aktif değilmisin yoksa banami öyle geldi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde dikkatimi çekti geçen hafta daha aktifti@Elisa83 cnm bu hafta pek aktif değilmisin yoksa banami öyle geldi![]()
Valla carpacagim surdan terligi bu hafta zorladin 60lari neyle zorlayacaksin acaba su mu iceceksij sadece82 yi zorlayayim dedim bu hafta![]()
Kaptanlık yordu EllamBenimde dikkatimi çekti geçen hafta daha aktifti
❤❤Yerimde sıkılıyorum TV değilde benim için bu takımda vakit geçiyor sıkılmadığım tek yer iyiki varsınız![]()
Ayy bu kadar zorlama canim bu hafta cok guzel kilo verdin gerisi haftaya kalsinAra ara açlık oluyor gibi ama şu içince geçiyor kaptanım![]()
Mezun gibi korumak istiyorum demisti ya belki ondandirKaptanlık yordu Ellamhaksizda değil yani
![]()
Tamam be ne kiziyon yarın normal beslenirimValla carpacagim surdan terligi bu hafta zorladin 60lari neyle zorlayacaksin acaba su mu iceceksij sadece![]()
kız saka yapiyoruz takiliyoruz dur anacim hemen o emojiyi koyma@fantastikaaaTutku44
nehir p tesi 1,89 askrhpozitif 1,92 madam 1,39 oranlara sahip. O yüzden onlara favori dedim. Hatta sürpriz gelir mi dedim.![]()
İnşallah tek odur canım durgun gibi geldi banaKaptanlık yordu Ellamhaksizda değil yani
![]()
Cokta seyini cikarmamak lazim demi ama tamam tatli tatli yarisiyoruz iyi oldu ama ama isteTamam be ne kiziyon yarın normal beslenirimfazla gaza geldim sanırım
![]()
Zorluyordum da geri bastirdilar şanslı Dilek seniZorlamayaydin iyiydi![]()
Canım çok sıkma kendini Allah korusun hastalanirsin miden rahatsizlanir sabah olmaz bugün sana nohut ye aç kalmaŞuan iyiyim canım bir sorun yok![]()
Aynen gözümü burayla açıyorumBu hafta her fırsatta buraya giriyorum bende Instagrama felan girmiyorum![]()
Beni bilirsin hiç ortam yokturCokta seyini cikarmamak lazim demi ama tamam tatli tatli yarisiyoruz iyi oldu ama ama iste
Okul vs al gotur getir hepimiz yogunuz belki ondandir . Sahsen benimkiler yeni uyudular kucugu caki gibi dersi sabote ediyor babayla durmuyor hala azilarla kopek disleri cikiyor suluk gibi memede zir zirrrrİnşallah tek odur canım durgun gibi geldi bana
Afiyet olsun canımKahvaltı 11.oo
2 yumurtadan omlet
5 zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik salatası
Domates salatalık
Ara 1 yeşil elma
Akşam 19.3o
Salata
Yoğurt
1 tabak kara lahana kavurması
3lt su 1 lt Dukan birasi 2 türk 1 granül kahve 1 kiraz saplı çay
Zipzip-
@Filiz16
@Cordeliaa
Afiyet olsun canım
Menümü yazayım
Sabah
Eki Görüntüle 2923811
15:00
Sarımsaklı domatesli biber sote
4yk yoğurt
18:30
Sabahın aynısı
Sıvı: 1 lt Dukan birasi,1.5 lt su ( hala içiyorum), 1kupa detox çayı
@Filiz16 @CordeliaaZipzip- @zeyneppk
Nohut diye diye aserttin beni kız hafta sonu yapıp yicem bol bolCanım çok sıkma kendini Allah korusun hastalanirsin miden rahatsizlanir sabah olmaz bugün sana nohut ye aç kalma![]()
Ahh kıyamam ya benimkiler hala ayaktaOkul vs al gotur getir hepimiz yogunuz belki ondandir . Sahsen benimkiler yeni uyudular kucugu caki gibi dersi sabote ediyor babayla durmuyor hala azilarla kopek disleri cikiyor suluk gibi memede zir zirrrr
İyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar![]()