Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

bisikletten dusmustum ayagim incindi uzun sure basamadim ama artik iyiyim elhamdullah ..

gecmisi bitirdiysen az bana özet gec bacim 😂🤣😂🤣
He o olayı biliyordum. Sonra tekrar düşmedin dimi :-) yok bitirmedimki kötüydümm bakmadım geçmişe önümüzdeki konulara bakalım geçmişe değil 😂😂😂

şükür yolunda sayılır ben de olmasa aileden başka birilerin de oluyor dünya hali işte mefkuşum :)
geçen defa ehliyet sınavında müfettiş varmış sarı çizgiyi tam ortalamadı diye çocuğu bırakmış oradaki hocalarla tartışmış ,dün akşam memlekete gitti oğlan hafta sonu bir daha sınava girecek inşallah bu defa alır ehliyeti de babasının dilinden kurtuluruz:))))
ısın ısın cumaya start verirsin allahın izniyle bu defa sade ananasla kahvaltılar olmaz sağlıklı güzelce besleneceksin değil mi gülüm
İnşallah bu sefer gıcık birine denk gelmezde sorunsuz atlatir cnm

Zaten cok aç kalamiyorum özellikle aksami iyi yemem lazimki gece saldirmayim :)
Baslangicin hayırlı olsun gunaydin ablacim
Sagolasin tatlim 💕
Amin inşallah teşekkür ederim sizde
Teşekkür ederim cnm 💕
Hadi bismillah abla çorap söküğü gibi gelsin insalalh
Amin cnm insallah 💕
Üşütdüm canım. Başım dönüyor bakamıyorum telefona.
Geçmiş olsun cnm 😔

Bende istiyom ama kırmızı takımı :KK53:
Kazanan kaptan olmak zorunda değil. İstediği kişiye devredebilir.🙈 Aha bi kural daha uydurdum. 🏄🩳 Vekil kaptanlık kuralı. 🤭 Kurala isim de buldum. Oldum ben artık. 😂😂😂
Yok ya o zaman herkes birilerine devretmek ister 🤔
İyim canım bende ehliyet almak istiyorum bugün biraz eşimle araba surdum de çok sinirli ya beni çok gerdi biraz panik oldum
Bu konuda sakin olan erkek çok nadirdir heralde benim tavsiyem direk ehliyet kursunda öğren kafan karışmasın

İnşallah bu sefer gıcık birine denk gelmezde sorunsuz atlatir cnm

Zaten cok aç kalamiyorum özellikle aksami iyi yemem lazimki gece saldirmayim :)

Sagolasin tatlim 💕

Teşekkür ederim cnm 💕

Amin cnm insallah 💕

Geçmiş olsun cnm 😔
Teşekkür ederim canım 🥰. Ben çıkaramadım yenimisin yoksa isim falanmı değişti? :-)

Dün işin vardı galiba canım yoktun :KK64:
Harfler cogaldi canim ders haricinde cok pratik yapiyoruz , kucugunde disleri beni oldurdu 3 gundur cok fena ne yiyor ne guluyor piskopatlasti iyice hemde hep abiye salca oluyor firsat bulup gelemedim :( sari takima al kiz beni borek yiyip 60 a dusecegim :D

C Chikolata_gozlum bu mesajdaki kızgın emojisini kaldır lütfen.

Banane gitmicem desin kaldırayım :63:
29 Eylül spor,
30 dk Leslie boosted 240p
15 dk pilates 120p
120 jj 120p
100 mekik 100p
100 dmbl kol hareketi100×2 200p
100 bacak hareketi 100×2 200p
50 köprü 50p
50 squat 50p
20 şınav 20p
10000 adım 1000p
Toplam 2100p @Cordeliaa
Eki Görüntüle 2924444
Ah ah gençliğim aklıma geldi bende yapardım böyle sporlar yaşlandım artık :KK70:

Back
X