- 3 Haziran 2015
- 36.933
- 119.036
- 598
- 35
AtSana favori sporumu atayim mi ?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AtSana favori sporumu atayim mi ?![]()
Yakın takip miAllStar Adım Challenge
3 Yarışmacı arasında beraberlik ilk iki gün bozulmadı.Kahve __Kokusu yakın takipte. Bakalım neler olacak. Kaldı 3 gün.
Zipzip- @Filiz16
Üye Adı Takım TOPLAM SPOR PUANI TOPLAM ADIM SAYISI @prensinin annesi Kırmızı 60.000@Nehir im Kırmızı 60.000Cordelia
Kırmızı 60.000Kahve __Kokusu
Mavi Sarı 33.358
Ben yaparım senin yerine canın sağolsunFazla attığımız diğer gunlerin adımlari böyle hasta olup atamadigimiz güne devredecekyada hasta olduğumuz gün takım arkadaşlarımızin biri hasta olanın adımlarını da ustlenecek
turetebilirim sanirim
Oturdugum suanki evimde gurultu problemi var gerci Almanya'da hep böyle.Bu videoyu 3yil once 10gun yapmistim, tabi yuruyus de yapiyordum. 58kilo da ve fit olmustum.![]()
Bende deneyim bunu güzelmişBu videoyu 3yil once 10gun yapmistim, tabi yuruyus de yapiyordum. 58kilo da ve fit olmustum.![]()
Fena yakiyor ilk zamanlar vucudum sizlamisti.Bende deneyim bunu güzelmiş![]()
Kardiyo arıyordum YouTube’da ama bunu attığına iyi oldu deneyeceğimFena yakiyor ilk zamanlar vucudum sizlamisti.![]()
Canım Kırgız Türklerinin bir destanıdır Manas. Dünyanın en uzun destanı şöhretine sahip 1.500.000 dizeden oluşuyor.
Kac yasinda oglun?cumartesi hastanedeydik(medicana) coxuk bolumu ilk defa o kadar kalabalikti,cogu cocukta ates vardi,koridorlarda ciplak cocuklar bebekler doluydu,ya korona ya da gribal bir salgin var.Benim oğlanin atesi çıkmış kesin korona![]()