Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim tamamına erdirsin cnmBakiyorum cabuk unuttunuz beni![]()
Kizlar c.tesi opum oldu 3 tane toplandi 3 u de dollendi bugun aradilrinsallah ilerler ve sgliklica dondurulurlar
okullarin subat tatilinde transfer olacağım ve igne ilaçlardan şiştim o zamana kadar aldığım kilolardan kurtulmak istiyorum....yarin 14.00 te de diyetisyenle randevum var ..Aslinda kendim de kilo veriyorum ama kendime eziyet ederek oluyor....Durumumu anlatacağım tup bebek yaptığımızı sglikli zayıflamak istediğimi söyleyeceğim bkalim neler olqcak
su an 77 oldum
Şuracıkta sizinle kalabilir miyimoyle yaris falan hazir degilim ama sessizce takilabiliyormuyuz
Geceleri yerleri temizlerim
![]()
Yavrum benim
Güzel tombalakım ablasının nazlisiymiş buuu![]()
Ya bir gönül rahatlığıyla kimseye laf diyemiyoruz korkumuzdan....anca kahrimizi Filis çekiyor dermiş bütün bacilarimi küstürürmüşümŞimdi kusmezsen falan deyince bi korkmadım degilbi ara dene bende
ona gore karara baglariz
![]()
Burdada ismim gecmisYa bir gönül rahatlığıyla kimseye laf diyemiyoruz korkumuzdan....anca kahrimizi Filis çekiyor dermiş bütün bacilarimi küstürürmüşümyok yok ufaktan takılırım sana ama hazırlıksız yakalarsam affetmem
![]()
Sudocrem çok iyi pisikte aklında olsun .çok geçmiş olsun cnmİk Bacak arası pişik olmuşum öğlen yürürken![]()
Ohhh karşılıklı yaglarimiz eridi tatlım.bal aplam ❤
Konustunuz mu biz gorustyk 10 kere okuyamayan gercekten algida geri cocuklar icin dedi farkli zamanlarda cok tekrarla cozmek icin okuyan cocuk 10u zaten ezberler 2 en fazla 3 gerisinde sallamaya baslarBizim öğretmen 5 istese yine iyi 10 deda okutun diyor
Karpuzzz
Merhaba canım sen işte yeter ki herşeyi başarırsın ❤
Bizim ki anne yazmayı çok sevdi sürekli iki kalp arasına anne yazıyornine yi de komik buldu babaannesine nine diyecekmiş kv çıldırır galiba
Yüz karası ne kız![]()
işiniz bitti biz kazanacağız
Magduruz Magduruz da Magduruzevet canım ilk başta kafa olarak adapte olmak lazım ki devamı gelsin ❤
Nefsine alkışafiyet olsun canım ❤
Beni de almadılar
![]()
Sensiz dakikalar haram bana...Burdada ismim gecmis![]()
Evet tatlım ilk mesajlarım.Gecen kasimda mi baslamistin cnm?
Banami dedin gercektenSensiz dakikalar haram bana...![]()
amin inşallah canım.Demek şişkolarin arasına düştün bacım sen deneyse çok zayıf değilmişsin. Üzülme çok geçmeden zayıflamaya başlarsın. Karar verdiysen gerisi çok kolay. Hayırlı olsun. Azmin bol olsun.
hadi inşallah. benim ilk büyük hedefim 80. 10 kiloyu bir vereyim de devamı gelir inşallah.Benımde hedefim 60kaldı 16 kilo
![]()
amin canım inşallahBen de Kasım da başladım diyete. Haydi uğurlu olsun.![]()
Doğan görünümlü şahin ablası
Ama ama sen onu 6 ay sonra gör bir de![]()
Bu kadar ilerleyebilecegini dusunmemistim ilk geldigin gun ama tanidikca fikrim değiştiEvet tatlım ilk mesajlarım.
KesinZipzip- bu daha once de gelmiş takımlara bundan bı cacık olmaz ama takılsin bakalım biraz. Demiştir içinden.
![]()
Evet tatlım ilk mesajlarım.
KesinZipzip- bu daha once de gelmiş takımlara bundan bı cacık olmaz ama takılsin bakalım biraz. Demiştir içinden.
![]()
Tabi ki ikinci bir filisimiz var mı ayolBanami dedin gercekten![]()