Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

t2102.gif

Bakiyorum cabuk unuttunuz beni :KK70:
Kizlar c.tesi opum oldu 3 tane toplandi 3 u de dollendi bugun aradilr 😍🧿 insallah ilerler ve sgliklica dondurulurlar🙏 okullarin subat tatilinde transfer olacağım ve igne ilaçlardan şiştim o zamana kadar aldığım kilolardan kurtulmak istiyorum....yarin 14.00 te de diyetisyenle randevum var ..Aslinda kendim de kilo veriyorum ama kendime eziyet ederek oluyor....Durumumu anlatacağım tup bebek yaptığımızı sglikli zayıflamak istediğimi söyleyeceğim bkalim neler olqcak😍 su an 77 oldum😪😪🥺

Şuracıkta sizinle kalabilir miyim :rolleyes: oyle yaris falan hazir degilim ama sessizce takilabiliyormuyuz :KK70: Geceleri yerleri temizlerim :KK70:
Rabbim tamamına erdirsin cnm ❤️❤️
Neden okadsr bekliyorsunuz arkadaşım perşembe toplandı yarın transfer olucak kuzenimde öyle 1 haftada olmustu

Şimdi kusmezsen falan deyince bi korkmadım degil :KK70: bi ara dene bende :KK53: ona gore karara baglariz :KK70:
Ya bir gönül rahatlığıyla kimseye laf diyemiyoruz korkumuzdan....anca kahrimizi Filis çekiyor dermiş bütün bacilarimi küstürürmüşüm :KK48: yok yok ufaktan takılırım sana ama hazırlıksız yakalarsam affetmem :KK51:

Ya bir gönül rahatlığıyla kimseye laf diyemiyoruz korkumuzdan....anca kahrimizi Filis çekiyor dermiş bütün bacilarimi küstürürmüşüm :KK48: yok yok ufaktan takılırım sana ama hazırlıksız yakalarsam affetmem :KK51:
Burdada ismim gecmiso_O

Bizim öğretmen 5 istese yine iyi 10 deda okutun diyor 🙄

Karpuzzz😋

Merhaba canım sen işte yeter ki herşeyi başarırsın ❤

Bizim ki anne yazmayı çok sevdi sürekli iki kalp arasına anne yazıyor 😍 nine yi de komik buldu babaannesine nine diyecekmiş kv çıldırır galiba😂

Yüz karası ne kız 🙄 :olamaz::KK62:işiniz bitti biz kazanacağız:KK39::KK8:

Magduruz Magduruz da Magduruz 😂 evet canım ilk başta kafa olarak adapte olmak lazım ki devamı gelsin ❤

😅😅

Nefsine alkış 👏🏻👏🏻 afiyet olsun canım ❤

Beni de almadılar 😿

😿😿
Konustunuz mu biz gorustyk 10 kere okuyamayan gercekten algida geri cocuklar icin dedi farkli zamanlarda cok tekrarla cozmek icin okuyan cocuk 10u zaten ezberler 2 en fazla 3 gerisinde sallamaya baslar

Eklentiler

• Screenshot_20211025-220210_Chrome.webp
    Screenshot_20211025-220210_Chrome.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20211025-220137_Chrome.webp
    Screenshot_20211025-220137_Chrome.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 36
Demek şişkolarin arasına düştün bacım sen de:confused:neyse çok zayıf değilmişsin. Üzülme çok geçmeden zayıflamaya başlarsın. Karar verdiysen gerisi çok kolay. Hayırlı olsun. Azmin bol olsun.
amin inşallah canım.
Benımde hedefim 60 :KK3::KK3:kaldı 16 kilo:KK55::KK55:
hadi inşallah. benim ilk büyük hedefim 80. 10 kiloyu bir vereyim de devamı gelir inşallah.
Ben de Kasım da başladım diyete. Haydi uğurlu olsun. 🍂
amin canım inşallah🙏
Doğan görünümlü şahin ablası :KK36::KK36:
Ama ama sen onu 6 ay sonra gör bir de :KK73:
😍😍😍

Back
X