Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

20 30 40 ne be 25 bile fazla kaç kişi sınıf 10 TL olsa 20 kişi 200 eder bu paraya hediye mi bulamicaklar🤔
Canim 43 kisi sinif yani cok yuksek diyenler vardi tabi bütçesi iyi olanlar 50 bile diyen oldu ağzım açık kaldı kabul edenlerde vardı herşeyin fiyatı çok yüksekmiş hediye alındıktan sonra kalanı sınıf kumbarasina koyacaklarmış fazla ama en azından 40 50 değil canım hafi ben tek çocuk okutuyorum 2 3 çocuğu olanlar yandı yani

Günaydın canim ❤
26 Ekim menüsü

Kahvaltı
1 yum omlet 🍳
Peynir zeytin domates 🍅
1 dlm tbe

Öğle
Yoğurtlu semizotu yemeği
1 galete

Akşam
1.5 kepce sulu köfte çoğu suydu corba niyetine ictim
5 yk yoğurtlu semizotu yemeği
1 dlm tbe

1 avuc findik
Su 2 lt
Spor

@Cordeliaa @Migim Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim ❤
Gunaydinlarin en sıcağı senin olsun bitanem:dua: olmaz mı hiç o parmaklarımı isiririm ben ...unutmuş bak ...kızdım kendime :silah:
Günaydın ablacim ❤💙💙💙💙
Elhan abla bende bebegin miyim demisti 😂😂

Canim 43 kisi sinif yani cok yuksek diyenler vardi tabi bütçesi iyi olanlar 50 bile diyen oldu ağzım açık kaldı kabul edenlerde vardı herşeyin fiyatı çok yüksekmiş hediye alındıktan sonra kalanı sınıf kumbarasina koyacaklarmış fazla ama en azından 40 50 değil canım hafi ben tek çocuk okutuyorum 2 3 çocuğu olanlar yandı yani
Bence onu o şekilde yapanlar yine sınıf anneleri gereksiz hediyenin azı pahalısı olmaz manevi değeri olur. 2 çocuk okutan ne yapsın başladığımızdan beri dünya kadar para gitti yok o parası yok bu parası.

Günaydın canim ❤

Afiyet olsun canim ❤

Günaydın ablacim ❤💙💙💙💙

Elhan abla bende bebegin miyim demisti 😂😂
Herhalde yani hepiciginiz bebeklerim oluyorsunuz Elhan Elhan abla :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK70: ben alışkınım bebeklere :KK70:

İnternetim gidip geliyor alt yapı sorunu diyorlar 🤦🏼🤦🏼🤦🏼 birde dün D-Smart dan adam gelip TV karıştırıp bıraktı :sinirli: :sinirli: :sinirli: kanalları dizcem dedim kocama daha da çağırma kimseyi diye iki kanal bulacak hepsini birbirine katti:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
madem bilmiyor ne uğraşıyor
tövbe tövbe

madem bilmiyor ne uğraşıyor
tövbe tövbe
Ay sinir oldum dün giderken bir de diyor ben gelip kanalları değiştirecek diye TV'nin internet ayarını bile karıştırmış herşeyi sıfırdan ayarladım akşam 🤦🏼

Back
X