Ama ben yazdiydim yoksa cevabını göremedim miAman bakıp ne yapicam bana kimse birşey yazmamış![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben yazdiydim yoksa cevabını göremedim miAman bakıp ne yapicam bana kimse birşey yazmamış![]()
naber cicim nasılsın bakimAman bakıp ne yapicam bana kimse birşey yazmamış![]()
İyiyim cicim sen nasılsınnaber cicim nasılsın bakim![]()
Baktım ben yoktu birşeyAma ben yazdiydim yoksa cevabını göremedim mi![]()
ben de iyiyim de dün akşam çok yedim galibaİyiyim cicim sen nasılsın![]()
Canim 43 kisi sinif yani cok yuksek diyenler vardi tabi bütçesi iyi olanlar 50 bile diyen oldu ağzım açık kaldı kabul edenlerde vardı herşeyin fiyatı çok yüksekmiş hediye alındıktan sonra kalanı sınıf kumbarasina koyacaklarmış fazla ama en azından 40 50 değil canım hafi ben tek çocuk okutuyorum 2 3 çocuğu olanlar yandı yani20 30 40 ne be 25 bile fazla kaç kişi sınıf 10 TL olsa 20 kişi 200 eder bu paraya hediye mi bulamicaklar![]()
Bugün dengele yarın detoks suyu yap cuma tamamdırben de iyiyim de dün akşam çok yedim galiba
sabah 100 g artı çıktım kaptanlar duymasın![]()
Günaydın canim ❤Gunaydin kizlar![]()
Afiyet olsun canim ❤26 Ekim menüsü
Kahvaltı
1 yum omlet
Peynir zeytin domates
1 dlm tbe
Öğle
Yoğurtlu semizotu yemeği
1 galete
Akşam
1.5 kepce sulu köfte çoğu suydu corba niyetine ictim
5 yk yoğurtlu semizotu yemeği
1 dlm tbe
1 avuc findik
Su 2 lt
Spor
@Cordeliaa @MigimZipzip-
Günaydın ablacim ❤Gunaydinlarin en sıcağı senin olsun bitanemolmaz mı hiç o parmaklarımı isiririm ben ...unutmuş bak ...kızdım kendime
![]()
Elhan abla bende bebegin miyim demisti
Bence onu o şekilde yapanlar yine sınıf anneleri gereksiz hediyenin azı pahalısı olmaz manevi değeri olur. 2 çocuk okutan ne yapsın başladığımızdan beri dünya kadar para gitti yok o parası yok bu parası.Canim 43 kisi sinif yani cok yuksek diyenler vardi tabi bütçesi iyi olanlar 50 bile diyen oldu ağzım açık kaldı kabul edenlerde vardı herşeyin fiyatı çok yüksekmiş hediye alındıktan sonra kalanı sınıf kumbarasina koyacaklarmış fazla ama en azından 40 50 değil canım hafi ben tek çocuk okutuyorum 2 3 çocuğu olanlar yandı yani
Afiyet olsun canım ama fazla degil baska bisey yemediysen eger26 Ekim menüsü
Kahvaltı
1 yum omlet
Peynir zeytin domates
1 dlm tbe
Öğle
Yoğurtlu semizotu yemeği
1 galete
Akşam
1.5 kepce sulu köfte çoğu suydu corba niyetine ictim
5 yk yoğurtlu semizotu yemeği
1 dlm tbe
1 avuc findik
Su 2 lt
Spor
Eki Görüntüle 2940634
@Cordeliaa @MigimZipzip-
Herhalde yani hepiciginiz bebeklerim oluyorsunuzGünaydın canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Günaydın ablacim ❤❤
❤
❤
❤
Elhan abla bende bebegin miyim demisti![]()
madem bilmiyor ne uğraşıyorİnternetim gidip geliyor alt yapı sorunu diyorlarbirde dün D-Smart dan adam gelip TV karıştırıp bıraktı
![]()
![]()
kanalları dizcem dedim kocama daha da çağırma kimseyi diye iki kanal bulacak hepsini birbirine katti
![]()
yemedim ama karnım bi şiş olduAfiyet olsun canım ama fazla degil baska bisey yemediysen eger![]()
Ay sinir oldum dün giderken bir de diyor ben gelip kanalları değiştirecek diye TV'nin internet ayarını bile karıştırmış herşeyi sıfırdan ayarladım akşammadem bilmiyor ne uğraşıyor
tövbe tövbe
Gunaydin canimGünaydın canim ❤