• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• Screenshot_20211030-112348_Pedometer.webp
    Screenshot_20211030-112348_Pedometer.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 30
Bende de var annem gözlük kullanıyor uzak ve yakın kanser ve kalp hastası yüksek tansiyon.. Babamda migren vardı . Bende kan pıhtılaşma, migren var . Guatrım az çalışıyor. Doğarken ebe kalçalarımı çıkarmış zor doğum olmus . Bacaklarımda hissediyorum çok zorladığım zaman bu bildiklerim. O yüzden sık sık Dr a giderim. Erken teşhis iyidir her zaman. Sonradan ah tühler işe yaramıyor.😔
Gecmis olsun canim Rabbim sifa versin🤲
Benim büyük kizda 3kere kalca çıkıkligindan amelyat oldu cok zor

Gecmis olsun canim Rabbim sifa versin🤲
Benim büyük kizda 3kere kalca çıkıkligindan amelyat oldu cok zor
Sağol kaptanım . Yani herkesin bir hastalığı var işte ,rabbim çaresiz dert vermemiştir yeterki geç kalmayalım. Allah yardımcınız olsun . Rabbim kızına şifalar versin. 😔
Yatiyor musunuz yaa saat kac oldu :-)
Kahvqltı yaptım çocuklarla yarım saat sonra kızımımkeman kursuna götüreceğim ordan alış verişe gidecez . Pazartesi burda bayram var her yer kapalı oğluşuma geçmiş doğum günü partisi yapacağım pazartesi inşaAllah 🥰

Sağol kaptanım . Yani herkesin bir hastalığı var işte ,rabbim çaresiz dert vermemiştir yeterki geç kalmayalım. Allah yardımcınız olsun . Rabbim kızına şifalar versin. 😔

Kahvqltı yaptım çocuklarla yarım saat sonra kızımımkeman kursuna götüreceğim ordan alış verişe gidecez . Pazartesi burda bayram var her yer kapalı oğluşuma geçmiş doğum günü partisi yapacağım pazartesi inşaAllah 🥰
Amin canim amin 🤲

Back
X