- Emoji Skoru
- 438.804
- Puanlar
- 898
Di mi ama saat kac oldu 8.20 de kahvalti yaptımAaaa hergelen esniyor be uyanin artik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Di mi ama saat kac oldu 8.20 de kahvalti yaptımAaaa hergelen esniyor be uyanin artik![]()
Yorgunum bütün gece uyumadı sıpaAaaa hergelen esniyor be uyanin artik![]()
Masallah sanaDi mi ama saat kac oldu 8.20 de kahvalti yaptım![]()
Taryt mayt 100 gram 200gram eksilirdinTayt kız o tayt ne donu![]()
Çıbıldak tartıl diyorTayt kız o tayt ne donu![]()
Hasta mı ?Yorgunum bütün gece uyumadı sıpa![]()
Spor yaptım sabah onun şişkinlide var canım çokta su içtim bir daha aklımda olsunTaryt mayt 100 gram 200gram eksilirdin
Afiyet olsun canim yarin saatleri ile birlikte yazabilir misinnDünkü menü
Kahvaltı 2 sağan da yumurta
Çay zeytin 2 dilim ekmek
Ara yok
Akşam etli patlıcan yemeği az
Azda ıspanaklı yoğur
![]()
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.Sağol kaptanım . Yani herkesin bir hastalığı var işte ,rabbim çaresiz dert vermemiştir yeterki geç kalmayalım. Allah yardımcınız olsun . Rabbim kızına şifalar versin.
Kahvqltı yaptım çocuklarla yarım saat sonra kızımımkeman kursuna götüreceğim ordan alış verişe gidecez . Pazartesi burda bayram var her yer kapalı oğluşuma geçmiş doğum günü partisi yapacağım pazartesi inşaAllah![]()
Sabah ac karna tartılıyoruz canim yarin ki tartini baslangic alalim olmazsaSpor yaptım sabah onun şişkinlide var canım çokta su içtim bir daha aklımda olsun![]()
Ben daha yapmadımDi mi ama saat kac oldu 8.20 de kahvalti yaptım![]()
Günaydın yavrumGunaydin canim ❤
Şuan acım canım hiç birşey yemedimSabah ac karna tartılıyoruz canim yarin ki tartini baslangic alalim olmazsa
Yine yatmadan adimlar atılmış heralde7549 adimdayim![]()
Yok canım gazı vardı galiba hiç uyumadı en son saat 3 e geliyorduHasta mı ?
Tamam canimŞuan acım canım hiç birşey yemedim
5 bin adim atip oyle yattim ablaYine yatmadan adimlar atılmış heralde![]()
Günlük menü yazman gerekiyor tatlim
UtaniramÇıbıldak tartıl diyor![]()