• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Screenshot_20211029-161612~2.webp

Şöyle bir yazıya denk geldim kızlar, çok hoşuma gitti 🤗

Kabul etmiyo asla yok patronun oglu mesajlaşmiş benim telefondan evliymişte lan ş.refsiz sen evli değilmisin patronu beni ariyo neymiş ben evli oldugum icin onun telefonundan ben yazdim bu evli degilmi inanmiyorum ben kocama
Özrü kabahatinden büyük kendinin aracı olarak kullanılmasına müsade etmesi masumluk mu yani :KK12: ha yapmış ha yaptırmış ha aracı olmuş hüç farketmez:sinirli:

Özrü kabahatinden büyük kendinin aracı olarak kullanılmasına müsade etmesi masumluk mu yani :KK12: ha yapmış ha yaptırmış ha aracı olmuş hüç farketmez:sinirli:
Aracı olarak kullanılmadı. Kendisi mesajlasti. Maalesef böyle.

Kabul etmiyo asla yok patronun oglu mesajlaşmiş benim telefondan evliymişte lan ş.refsiz sen evli değilmisin patronu beni ariyo neymiş ben evli oldugum icin onun telefonundan ben yazdim bu evli degilmi inanmiyorum ben kocama
Canım çok üzgünüm ama yalan söylüyor. Geçen k.v evde kal demişti ya sana onların da var bir bildiği. Ben sana söyleyemedim. Ama kandırılmana göz yumamam. Maalesef anlattığın her konu bana bunu hissettirdi. Her erkek kardeşim kuzenim yada arkadaşım yazdı diyor. İnanma. Bu devirde kimse kimsenin telefonunu kullanmıyor. Sarzi bitti o oldu bu oldu hepsi yalan. Cook üzgünüm. 😔

Fantastika ve tutaste benim olmaliydi 😬 alamadim onlari. Pazartesi avantajini almam lazım
Bence orda en cok veren cukulatayla noisy olur, kilolarida az :)) fittanne supriz yumurta onu bilemiyorum 😅

Daha ilk günden zopa cikarmak istemem ama bu neee
İçli köfte mevzusu var birde 🙄 tok gidersen birşey yemeden donebilirsin. Aksam orda mi yemek yiceksin eve mi döneceksin? Dün kapuska zaten şişlik yapabilir dikkat et haftasonu

Planlarim var tabikiii
Dün kapuska yedim sabah wc den çıkamadım 🤣🤣🤣 baya sislik gitti 🙄

Back
X