- Emoji Skoru
- 22.938
- Puanlar
- 308
Ah ne varsa sende var canım teşekkürlerTebrik ederim yeşil kaptanim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ne varsa sende var canım teşekkürlerTebrik ederim yeşil kaptanim![]()
Sağol canımmm takılıyorum doğru diyorsun tuhaf hissediyorumTakımı daha sindiremedik kitebrik ederim canım
![]()
Kimse yeşil takımı önemsemiyor
O kadar kaptan olduk tebrik edende yok
Sanırsın tahtalı köye muhtar olduk![]()
Tebrikler canım. Valla kim ne kaptani oldu hangi renk ne yapacak anlamaya çalışıyorum. Kafam yandı iyice...Kimse yeşil takımı önemsemiyor
Tebrikler yeşil kaptanim şansın bol olsunKimse yeşil takımı önemsemiyor
Bende anlamadim bosverTebrikler canım. Valla kim ne kaptani oldu hangi renk ne yapacak anlamaya çalışıyorum. Kafam yandı iyice...![]()
Tebrikler Yeşil kaptınn. Çok iyi bir kaptan olacaksın.Kimse yeşil takımı önemsemiyor
Mavi ve kirmizi masterfitTebrikler canım. Valla kim ne kaptani oldu hangi renk ne yapacak anlamaya çalışıyorum. Kafam yandı iyice...![]()
HahahaTebrikler canım. Valla kim ne kaptani oldu hangi renk ne yapacak anlamaya çalışıyorum. Kafam yandı iyice...![]()
Bu yeşil takimı çıkaran kimMavi ve kirmizi masterfit
Sari adim yarismasi
Yesil kilo yarışması
Sağol spor kaptanımm darısı kırmızı takım başına geçmeyeTebrikler Yeşil kaptınn. Çok iyi bir kaptan olacaksın.![]()
Hahaha
@Noisy Girl kırmızı takım kaptanı
@Zeynebim2020 mavi takım kaptanı
Bunlar takım kurdu kapışacaklar klasik kırallar geçerli 8 bin adım zorunlu
Bendeniz yeşil takım kaptanı
Adım zorunluluğu yok diğer tüm kurallar bizim içinde geçerli..
Anladım
@Cordeliaa beni atadığına göre o çıkardı sanırımBu yeşil takimı çıkaran kim![]()
En çok kilo veren olursan kırmızı kaptan olursun canım.Sağol spor kaptanımm darısı kırmızı takım başına geçmeye
Yeminle şu dizime güvensem totom yese haftaya kırmızı takımın başına geçerim heveslendim![]()
@Zipzip-Bu yeşil takimı çıkaran kim![]()
Yok ya elif gecen yazdı ele başı o@Cordeliaa beni atadığına göre o çıkardı sanırım![]()
Yok ben hayır, ben yapamam.@Cordeliaa beni atadığına göre o çıkardı sanırım![]()