Ohhh afiyet olsun inşallahKahve yapayım gideyim de canim çekti yine![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh afiyet olsun inşallahKahve yapayım gideyim de canim çekti yine![]()
Bizde tepeden görüyoz denizi nevarBizde vaaarrr hemide yapay deniz![]()
Bursa ya bayılıyorum.mudanya çok şirin havalar ısınsa da gelsem orayaBizde tepeden görüyoz denizi nevar![]()

Gormemisim mesajinda@Cordeliaa kaptanım ben listelerde yokum galiba göremedim Masterfite katılıyorum diye yazmıştım ama nöbetler yoğun geçiyor çok yazılanları takip edemedim şimdi senin eski mesajlardan listeye baktım da kendimi göremedim![]()
Gelirsen herzaman kapım açık herkese bende güzel bir yerde oturuyorumBursa ya bayılıyorum.mudanya çok şirin havalar ısınsa da gelsem oraya![]()
Tamm kaptanım sağlık olsun haftaya devam o zman bu hafta FREE olduGormemisim mesajinda![]()
Banadavertaktik
Cuma o kadar yoğunki tekrardan bakamadimTamm kaptanım sağlık olsun haftaya devam o zman bu hafta FREE oldu
Yaaa çok teşekkür ederimGelirsen herzaman kapım açık herkese bende güzel bir yerde oturuyorum![]()
Veriyorum herkes kulağını tıkasın.Banadavertaktik
Tammdır kaptanım sıkıntı yokCuma o kadar yoğunki tekrardan bakamadim
Menu ve spor bildirmeye devam et
Canım yeşil takıma alalım seni. P.tesi kilo bildir. Yeşil takım mavi ve kırmızıya karşı.@Cordeliaa kaptanım ben listelerde yokum galiba göremedim Masterfite katılıyorum diye yazmıştım ama nöbetler yoğun geçiyor çok yazılanları takip edemedim şimdi senin eski mesajlardan listeye baktım da kendimi göremedim![]()
Ben spor yapacağım 10.000 olur. Sonrası Allah büyük.Benim bugun adimlar ilerlemiyor daha 1361 adimdayim![]()
Mutlu pazarlar canim ❤mutlu pazarlar kızlarrr![]()
valla ben de napıcam bilmiyorum. evde işim var.Benim bugun adimlar ilerlemiyor daha 1361 adimdayim![]()
Sahil kenarında yürüBenim bugun adimlar ilerlemiyor daha 1361 adimdayim![]()