Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha kahvaltı yapmadımMigim bu günü hafif ye akşamı erken kapat suyu bol iç yeşil beyaz ne renk olursa çay iç lütfen yaa bu hafta fena gazlıyım kaybetmeyelimAmin oldu oldu oldu...
![]()
Haşla haşla mis gibi ye afiyet olsunOh oh en sevdiğimbende ev işlerimi bitirip patates haşlicam
![]()
Bi yeşil çay demle sıcak sıcak içine limon sık iç. 15 20 dk sonra kahvaltı. Sonrası wc garantiDaha kahvaltı yapmadım
Markete gittim geldim
Açım daha neyse namaz kılıp sonra kahvaltı yapıcam
Yesin yesin bi büyük boyda alıp yesinDaha kahvaltı yapmadımfittanne yulaf pizza yimiş
![]()
Geçmiş olsunGeçmiş olsun canım Allah şifa versin. Benimki de gece üstünü açmış üşümüş herhalde burnu akıyor baya amaaaan
TamamBi yeşil çay demle sıcak sıcak içine limon sık iç. 15 20 dk sonra kahvaltı. Sonrası wc garanti![]()
Afiyet bal olsunBende bugün kıymalı kapuska yapacağım..
Sabahta mercimek çorbası yapmıştım çocuklar içer diye..
Bugünkü menüm hazır![]()
Balda yesinAfiyet bal olsun![]()
Hahaha yok cicimm akşama kıymalı kapuska var menümdeYesin yesin bi büyük boyda alıp yesin![]()
Fitlahanam benimHahaha yok cicimm akşama kıymalı kapuska var menümde
Lahanaya bayılıyorum zaten epeydir yiyemedim canım istedi![]()
Tarif vereyim mi sende yap tabanı 2 yumurta 5 kaşık yulaf unu 5 kaşık sıvıyağ omlet gibi pişince Üstüne bol malzemooossssDaha kahvaltı yapmadımfittanne yulaf pizza yimiş
![]()
Ye ye bol bolHahaha yok cicimm akşama kıymalı kapuska var menümde
Vay hainTarif vereyim mi sende yap tabanı 2 yumurta 5 kaşık yulaf unu 5 kaşık sıvıyağ omlet gibi pişince Üstünel bol malzemooossss![]()
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oğluşunHahaha yok cicimm akşama kıymalı kapuska var menümde
Susssss kızzzzVay hain![]()