- Emoji Skoru
- 120.842
- Puanlar
- 798
Valla bişi yok içindeMenünde kek gördüm![]()
Cennet hurma yulaf unu yumurta bu kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bişi yok içindeMenünde kek gördüm![]()
Hosgeldin kaptanim nasılsın bugün
Iyiyim canim sen nasilsin 4ten beri siteye giremiyozHosgeldin kaptanim nasılsın bugün
Akıllıymış bizimki benim de tuhaf takıntılarım var bunu bilerek erken yapamıyorum kargo ve eft ücreti ödemekten nefret ediyorum tuhafSor canım eğer saat sıkıntın yoksa beklemene gerek yok diğer türlü saat 10 u beklemek eziyet oluyor yada 5 ten önce yapacaksın
Aaaa size ozel bir durummu oldu ne oldu kiIyiyim canim sen nasilsin 4ten beri siteye giremiyoz
tatlım ben soracaktım buradaydım ama ne bileyim herhalde haftasonu diye meşguller dedim.Bu kızlar nerde bi soran olmamış![]()
Bizi sitede istememisler ondanAaaa size ozel bir durummu oldu ne oldu ki
neden giremediniz ki bir sorun yoktu ama bende. ben hep buradaydım.buraya girmedigim icin kafam cok rahattı girmesem mi bir daha![]()
Bende nevresim falan degistirdim toparladim heryeriburaya girmedigim icin kafam cok rahattı girmesem mi bir daha![]()
Kısa süreli ban var mi benim haberim yokta. Şaşırdım şuanBizi sitede istememisler ondan![]()
Ayy daha 2dk olmadi yaso

17.000 adim attim bendeBende nevresim falan degistirdim toparladim heryeri
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun![]()
Çok şükürAyy daha 2dk olmadi yaso![]()