• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sagol kaptancim begenmene cook sevindim 💃💃
Burasi buzlar ulkesi 😀 Polonya. Totisimiz donuyor vallahi. Bugun eve gelince butun aile bir ohh cektik ve dedik yani sukurler olsun gelecek sicak evimiz var. degilse bu havada disarida insan 1 gece yasayamaz olur yani
Abooow sen anlatınca ben burda üşüdüm yaaa🥶

Vay vay vay mekik çekilmiş. 👏👏👏👏👏
Yarın dikkatli ol. Ağrı hissedersen yapma ya da az sayıda yap. ♥️
Yok canim 50 cektim sadece birsey olmaz. Biz zaten Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak le alt karin yaptik komple gecen hafta bizim gobisler alisik 😀
Ne zamana kadar gunluk mekik cekiliyor?

güncelle güncelle :KK66:

ondan da olabilir canım ama görünmekte fayda var tabi özellikle hayatında ilk oluyosa, dediğin gibi aşıdan sonraysa vs 🤗

karşı takıma taktikler :eek: DeryaOnDiet DeryaOnDiet cim ağrısın ödem olsun tartıya yansırsa korkma canım devam et nolcak en çok 1 kilo artı gelirsin 🤗

spor kaptanım, mountain climbers,russian twist gibi boynu yormayan hareketler de sayılsın mı 🤗
Ayy bu sefer olacak gibi sanki. Bu sefer sonunda gidecek gibi su pis kilolar 😝
Senle ben gobisleri haftaici egittik birsey olmaz agri yook yook 💪💪

Abooow sen anlatınca ben burda üşüdüm yaaa🥶
Valla ne diyeyim icte kislik tayt ustune pantolan, altta kalin kis ayakkabisi, tabiki sapka filan cift kazak ve polar ve mont(lahana misali). Yine de donduuuum. 1 saate yakin buranin eski sehir merkezinde gezdik ama kosa kosa donduk ( gerci kosamadik da heryer buz). 😝

Valla ne diyeyim icte kislik tayt ustune pantolan, altta kalin kis ayakkabisi, tabiki sapka filan cift kazak ve polar ve mont(lahana misali). Yine de donduuuum. 1 saate yakin buranin eski sehir merkezinde gezdik ama kosa kosa donduk ( gerci kosamadik da heryer buz). 😝
İnsan o giyisilerle bırak koşmayı yürüyemez bile 😂

Kızlar basen, popo ve bacaklar için bir şeyler yapıyor musunuz hep bildiğim squat ve geriye tekme var :KK49:
Canım ben tuncokburcu yapıyorum youtubeta etkili basen hareketleri videosu var çok yormuyor ve güzel. Instagram hesabinda da kısa kısa egzersizler paylaşıyor

Canım ben tuncokburcu yapıyorum youtubeta etkili basen hareketleri videosu var çok yormuyor ve güzel. Instagram hesabinda da kısa kısa egzersizler paylaşıyor
Tamam canım bakıyorum hemen🥰💃

Teşekkür ederim bitanem:oops:
pastelfit pastelfit ' le inatlaşma uğruna hepsi. :confused:
Hayatta beceremem kaptanlığı ama kırmızı kaptanlık da ayrı bir havaliymiş canım :süslü::süslü:
Sen aklına koyduğun her şeyi başarabilirsin:halay::KK14:

Back
X