Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sensiz olmaz tabiSen öyle san?
Yaaa bir ara bende çok yüklendim diğer gün her yerim tutulmuştu sıcak duş masaj neler neler iki gün öyle gezdimHata yaptım aslında da inat ettim bir anda
Aynen ikinci olan video fazla geldi bırqkmqktq istenedim açıkcası.
Ne zamandır spor yapmamıştım birden yüklennce fazla geldi.
Canım adım için mı sordun? Ben bugün pert
Aynen öyle. Ben de bugün tavuk gibi yatarım.Acıktım ya seviniyorum yemek saati geldi diye
Bi de erken yatamıyordum akşamları yiyip icip 1 e 2 ye kadar oturuyordum akşam erkenden yatarım artık ac ac bekleyememuykum da düzene girer diyet sayesinde
Yaa evet, eğer geç yatarsan gurultular başlıyoAcıktım ya seviniyorum yemek saati geldi diye
Bi de erken yatamıyordum akşamları yiyip icip 1 e 2 ye kadar oturuyordum akşam erkenden yatarım artık ac ac bekleyememuykum da düzene girer diyet sayesinde
Sende mi zayıflamaya karar verdin hatilardin mi bende kasim.anneleti topigindeydim sen en son 59 kiloyum dedin ne ara aldınAcıktım ya seviniyorum yemek saati geldi diye
Geçmiş olsun Allah şifa versinKızlar annem carsamba hastaneye yatacak. Ameliyat için. Kadın hastalıkları ile ilgili bir ameliyat olacak O yüzden ben 30.000 adımi sadece yarın atarimm . 8.000 adım ve diyete devam. Merak etmeyin.![]()
Amin sagol canım.Geçmiş olsun Allah şifa versin
Canım çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallahKızlar annem carsamba hastaneye yatacak. Ameliyat için. Kadın hastalıkları ile ilgili bir ameliyat olacak O yüzden ben 30.000 adımi sadece yarın atarimm . 8.000 adım ve diyete devam. Merak etmeyin.![]()
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin
Ne kadar cok artti yaa hastalik hemen hemen herkesde pozitif duymaya basladik
Canim korkma aşılarını olmuşlar miydi Allah korusun size bağışlasın benim anne babam kayinvalde kayinbabam babaannem aşıdan sonra kolay atlattılar
cok geçmiş olsun Allah şifa versin
Çok geçmişler olsun umarım en hafif şejkilde atlatır dedeniz.
Çok geçmiş olsun canım inşallah atlatıp tez vakitte sağlığına kavuşur deden.
Teşekkür ederim hepinize, köyde bile gelip bulmuş kimse ile de gorusmuyorlardiCanım çok büyük geçmiş olsun rabbim şifalarını versin
Bugün bir twitter paylaşımı gördüm o geldi aklıma;Tablo kaymış cuma 5 i olacak![]()
Yok öylesine sormuştum da , ben bugün 8.000 artı egzersiz o kadar, dün bittimCanım adım için mı sordun? Ben bugün pert![]()
bulgur pilavı ve karnıbahar brokoli salatası yesen yeter canım bence. hem bunların hepsi şişirir seni.Kızlar akşama bulgur pilavı,mercimek çorbası,k.bahar ve brokoli salatası,nohut var bunlar yemek için fazla mı
Insallah canim. Masallah sana. Dur ben de bakayim detaylarina nasil yapiliyormusYitikvşifayı rüyamda gördümve bugün başladım
Ama bi gün öncesinden menüyü belirleyecegim
40 günde kaç kilo vericem
Merak ediyorum
Allah nasip ederse 12 şubatta bitecek
İnşallah bozmam amin![]()
Oyy ellerine saglik canim.Yaa gerçekten bütün gün yemek yaptık falan filan, bulaşıkları bari yıkayan çıksa
Offff ben gidiyorum![]()
valla dişten keyfim yok canım. şöyle bir baktım. evet artıymışsın. olsun isveçle verirsin güveniyorum ben sana.Nasıl sen tartıya baktın?
Bizim burasida cok guzeldi bulutlar cektim ama cok belli olmuyorGünbatımına bakın yaa çok güzel![]()
Sagol ablaAfiyet olsun canım![]()
Cook gecmis olsun Allah sifa versin canimKızlar annem carsamba hastaneye yatacak. Ameliyat için. Kadın hastalıkları ile ilgili bir ameliyat olacak O yüzden ben 30.000 adımi sadece yarın atarimm . 8.000 adım ve diyete devam. Merak etmeyin.![]()
Günaydınlar
Cuma 65.5
Pazartesi 65.7
Fark +200
Bildirimimi yapayim
Cuma 82.9
Pazartesi 82.5
Fark 400 gr
Günaydın kızlar 57.9 ciktim bende![]()