• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım bu soğuk baklavayı aslında ilk çıkaran Ankarada Victoria Pastanesi. Ondan çok beğenilince herkes yapmaya başladı ama malesef onun gibi yapamıyorlar. Ben heryerde denedim yok yani. Oranın yaptığını yediğinde kesinlikle kesmiyor. Ankarada olan fırsatı imkanı olan ankaraya gittiğinde mutlaka denesin. Victoria pastanesindeki adı sütlü bitter.
O pastane nerde ki 🙈🙈

Kızım 4 gibi okuldan geldi bu hafta ki sınavların konuşmasını yaptık.ortalama bir puan almış.sonra odasına geçti sesi hiç çıkmadı.gittim baktım ki odasının kapısını kapatmış dişlerini ağzına kitlemis atak geçiriyor ne yapacağımı şaşırdım ilaç kullanmadığı için kendine getirmem zor oldu.aksam da ben atak geçirdim.anlayacaginiz kötü bir gundu
Çok geçmiş olsun canım

O pastane nerde ki 🙈🙈
Ankarada canım dikmende keçiörende şubeleri var. Google victoria pastanesi ankara diye yazsan çıkar.Ben ankaradayken çalıştığım kuruma alıyorduk. Başka numunelerde geliyordu ama asla onunkini tutmuyordu. Deneyince ne demek istediğimi anlayacaksınız

Ankarada canım dikmende keçiörende şubeleri var. Google victoria pastanesi ankara diye yazsan çıkar.Ben ankaradayken çalıştığım kuruma alıyorduk. Başka numunelerde geliyordu ama asla onunkini tutmuyordu. Deneyince ne demek istediğimi anlayacaksınız
Daha önce denemedim canim bir bakayim
Keciorende nerdeymis 🤭🤭

Zipzip- Zipzip- @Cordelia @Korkuluanne

7 Aralık Cuma

Kahvaltı 09.00
1h yumurta
Beyaz peynir zeytin
1 tk pekmez
1 d ekmek

Ara 2 lokum

Öğle 13.00
3 köfte