• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dün gece bir espri yaptım hatta hiç sevmediğim halde aciklamasini da yaptım arkadaşa ...direkt yazdığım mesajlara cevap vermiyor Büşra ...canım sıkıldı...
Abla okudum ama atlamışım cevap vermeyi, beğendiğim zaman benim için okudum anlamina geliyor. Sizin için ne anlama gelir bilemiyorum tabi. Zaten çoğu zaman geçmiş yapamıyorum, bildirimlerde bazen gözümden kaçıyor

Bir tanesini görmezsin iki tanesini görmezsin hatta görmek istemezsen hiçbirini görmezsin... Görür de kaale bile almazsın bazen de.
Ben böyle biri değilim. Sadece bu aralar fazla aktif olamadığım için bildirimler çok birikiyor. Her alintiya dönüş yapamiyorum. Kişiye özel birşey yapmıyorum

Allah aşkına tüm yazdıklarım bunlar. Size takiliyorsam bu size değer verdiğim içindir. Ağır gelen espriler söylemlerim olursa da lütfen söyleyin dikkatli olur yaklasmam size ..
pastelfit pastelfit tatlım doğru söylüyorsun çok mesajları kaçırıyorum ama siz uyardiginiz zaman da deli gibi gidip araştırıp buluyorum. Atladigim zaman da sizinle yazişmam normal devam ediyor ama...Triplere çok takintiliyim ve kaldıramıyorum. Hatam olduğunda yüzüme söyleyin haklı veya haksizsam da özrümü dilerim...ama ama lütfen trip yapmayın arkadaşlar...ben gidiyorum canım sıkkın...
Gitme gülüm, görmezsen ben sıkıntı etmiyorum ki ben de görmüyorum, sonra aradan zaman geçince tesadüf görüyorum yaaa. Valla şurda depresyona girecektim ne güzel dikkatimi dağıttın bak. Buralarda mimik ve ses tonu, yüz ifadesi olmadığı için her zaman sıkıntı olabilir. Fazla da herşeyi takmıycan canım. Önceki senelerde de oluyordu bazen. Yanlış anlaşılma da olabilir.

Allah aşkına tüm yazdıklarım bunlar. Size takiliyorsam bu size değer verdiğim içindir. Ağır gelen espriler söylemlerim olursa da lütfen söyleyin dikkatli olur yaklasmam size ..
pastelfit pastelfit tatlım doğru söylüyorsun çok mesajları kaçırıyorum ama siz uyardiginiz zaman da deli gibi gidip araştırıp buluyorum. Atladigim zaman da sizinle yazişmam normal devam ediyor ama...Triplere çok takintiliyim ve kaldıramıyorum. Hatam olduğunda yüzüme söyleyin haklı veya haksizsam da özrümü dilerim...ama ama lütfen trip yapmayın arkadaşlar...ben gidiyorum canım sıkkın...
Abla trip yapmadım. Neden yanlış anladin bu kadar anlayamadım. Ben sadece mesajlara yetişemiyorum. Okumadin mi diye sordugun mesaji şimdi gördüm hatta

Back
X