• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

12.01.2022

07:30
1 bardak süt

11:30
4 yk ev yoğurdu
1 yk keten tohumu
1 çk zerdeçal
50 gr kadar et kavurma

15:30
2 kare bitter
Şekersiz türk kahvesi

18:30
4 yk taze fasulye
4 yk makarna
3 yk yoğurt

Su
2,5 lt

Spor
20 dk zumba: 80p
53 dk tempolu yürüyüş: 265p
10553 adım: 1055 p

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia K KarlarKralicesi

Eklentiler

• 7CAA8E0C-A403-4955-8989-B7B53A516C9E.webp
    7CAA8E0C-A403-4955-8989-B7B53A516C9E.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 35
Doğumdan sonra baktırmadım. Çünkü emziriyorum. Prolaktin zaten yüksek çıkacak. İnşallah bu ayın sonunda kızımı memeden keseceğim. Ondan bir ay sonra tahlil yaptırırım
Kac aylik bebek? Bende kescem, nasi kescem bilmiyorum. Evet şuan prolaktin yuksek cikar. Ben nerdeyse 2 yildir kadin doguma gitmedim. Cok agrim var bu hafta kistler ne durumda hic bilmiyorum

Kac aylik bebek? Bende kescem, nasi kescem bilmiyorum. Evet şuan prolaktin yuksek cikar. Ben nerdeyse 2 yildir kadin doguma gitmedim. Cok agrim var bu hafta kistler ne durumda hic bilmiyorum
22 ay dolacak . Kestiğimde 22,5 aylık olacak muhtemelen.. valla bende kara kara onu düşünüyorum.çünkü benim kızım emerek uyuyor asıl problem orada başlıyor işte. Ama yapacak birşey yok. Planım şöyle 1 hafta gündüz yatana kadar hiç emmeyecek(zaten çalıştığım için beni gündüz görmüyor ama eve gelince hemen memeye saldırıyordu onuda engelleyeceğim). 2. Haftada geceyi keseceğim. İnşallah kolay olur.Rabbim yardımcım olsun.senin bebek kaç aylık

22 ay dolacak . Kestiğimde 22,5 aylık olacak muhtemelen.. valla bende kara kara onu düşünüyorum.çünkü benim kızım emerek uyuyor asıl problem orada başlıyor işte. Ama yapacak birşey yok. Planım şöyle 1 hafta gündüz yatana kadar hiç emmeyecek(zaten çalıştığım için beni gündüz görmüyor ama eve gelince hemen memeye saldırıyordu onuda engelleyeceğim). 2. Haftada geceyi keseceğim. İnşallah kolay olur.Rabbim yardımcım olsun.senin bebek kaç aylık
Ben kızımı yaklaşık 2 sene emzirdim.denemedigim hiç bir şey kalmamıştı.su anda hatırlamıyorum ama aktardan taş gibi bir şey almıştım.şoyle söyleyeyim aktara sorun o kesin adını bilir.onu havanda ezip sürüyorsunuz anında bırakıyor.elime degmişti o toz Allah'ım çok kötüydü 🥴🤣

Kızlar ben kaçamak yapmaz, güzel menüler hazılarken, suyumu sporumu aksatmazken neden hala sabitim :mad::mad: biri bana bunu açıklasın. Detox bile yaptım. Aslında aynada bel göbek bölgem geçen haftaya göre incelmiş gibi ama tartıda neden göremiyorum. 😢😢
Kelin merhemi olsa kafasına surermis🤭

Benimki 23 aylik olacak. Ben mart ayına kadar dayanmaya calışcam. 17 şubat doğumgünü belki o zamandan sonra kademeli kisaltmaya giderim. Şuan bile sürekli emiyor. Açta değil biliyorum sirf aliskanlik. Benimkide emerek uyuyor. Bayagi ortaligi inletir...
Ben kızımı yaklaşık 2 sene emzirdim.denemedigim hiç bir şey kalmamıştı.su anda hatırlamıyorum ama aktardan taş gibi bir şey almıştım.şoyle söyleyeyim aktara sorun o kesin adını bilir.onu havanda ezip sürüyorsunuz anında bırakıyor.elime degmişti o toz Allah'ım çok kötüydü 🥴🤣
Sabır taşı adı. En son çare deneyeceğim öyle şeyler...

Önce memeden tiksindirmeden kesmeye çalışacağım. Olmazsa mutlaka deneyeceğim çok teşekkür ederim ♥️

Benimki 23 aylik olacak. Ben mart ayına kadar dayanmaya calışcam. 17 şubat doğumgünü belki o zamandan sonra kademeli kisaltmaya giderim. Şuan bile sürekli emiyor. Açta değil biliyorum sirf aliskanlik. Benimkide emerek uyuyor. Bayagi ortaligi inletir...

Sabır taşı adı. En son çare deneyeceğim öyle şeyler...
Lazım ama bir sabır taşı 🤣🤣🤣

Önce memeden tiksindirmeden kesmeye çalışacağım. Olmazsa mutlaka deneyeceğim çok teşekkür ederim ♥️
Ayyy çok zor ya büyüğümü keserken depresyona girmiştim 19 aylıktı o. Bu bebeğim 14 aylık 2.5 sene emzirmek istiyorum zor olmazsa çok seviyorum dünyanın en güzel duygusu emzirmek

Bende poğaça turta vardi :KK70:
Hmmmm güzel ama benim gibi bir canavar için yetersiz:KK53:
kacta bitiriyorsun yeme işini?
Dün 16.30da son lokmayı yemiştim belli olmuyor ama bu aralar erken bitirmeye çalışıyorum canımcım
Ben bugunde başarılı olamadim.ne yapacağım? Nasil toparlayacagim kendimi? Neden bu kötülüğü yapıyorum kendime 🤧😩😢
Moral bozma lütfen her gün yeni bir başlangıç, kendini tamamen hazır hissetmeden diyet kafasına girme kendini strese sokma. Mesela bugün adımını çok at ve çok su iç öyle başla
Kızlar ben kaçamak yapmaz, güzel menüler hazılarken, suyumu sporumu aksatmazken neden hala sabitim :mad::mad: biri bana bunu açıklasın. Detox bile yaptım. Aslında aynada bel göbek bölgem geçen haftaya göre incelmiş gibi ama tartıda neden göremiyorum. 😢😢
Önemli olan aynadaki görüntü zaten tartidaki rakam değil canım.
Günaydın kızlar :KK68::KK68:
Günaydın bebişkom 😍😍
Oooo süpersin 👏👏👏

Menüm
Kahvaltı 06.30
Tavada 2 yumurta bir parça kaşar peyniri 3 siyah zeytin bir parça peynir

Öğle 12.00
5 ince dilim limonlu ayva
1 kase salata içine iki avuç haşlanmış nohut 5 siyah zeytin 4 küçük parça beyaz peynir
1 tuzsuz etimek

Ara 16.00
1 muz
1 ince dilim ekmek içine soğanlı kıyma

Akşam 18.30
Patates oturtma ( kiymasini çok aldım patates iki üç ince dilimdi )
2yk bulgur pilavı
3 YK yoğurt

Su 3lt
Zipzip- Zipzip- K KarlarKralicesi

Menümü yazayım
Sabah
Yok

Öğle
Bir tabak yoğurtlu makarna

Akşam
Kara lahana diblesi
Yoğurt

Su 2 litre spor 12816 adım

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Aomine Daiki Aomine Daiki

Salı menüm
Sabah aç karnına
7 zeytin 1 incir
1 saat sonra karışık bitki çayı
Kahvaltı 11.00
Haşlanmış yumurta
Peynir zeytin salça
2 dilim t.b ekmeği

Yeşil çay

Akşam 19.00
2 kase yoğurt çorbası

Yatmadan
7 zeytin 1 incir

Su: 3lt

Çarşamba menüm
Sabah aç karnına
7 zeytin 1 incir
1 saat sonra karışık bitki çayı
Kahvaltı 11.00
Yumurtalı menemen
Zeytin peynir
2 dilim t.b ekmeği

1 orta Türk kahvesi

Yeşil çay

Akşam 18:30
Balık salata
1 lavaş

Yatmadan
7 zeytin 1 incir

Su: 3.5 lt

Bugunku menum
08:00- mayonezli 1 haslanmis yumurta, domates, 4 parca peynir, 1 tk recel
13:00- el ici kadar kizarmis kormizi et, 5-6 tane patates kizartmasi, 1 kase havuc salatasi
18:00- 1 kase domates corbasi, 150gr kadar kizarmis tavuk, 1 kase kirmizi pancar salatasi
19:30- 2 kadeh sarap, 1 kucuk kase cerez

Su:1,5 lt
Spor:10900 afim
Zipzip- Zipzip-

Kahvaltı 08.45
1 d tam buğday 1 h yumurta
1 dilim beyaz peynir
6 zeytin Dereotu maydanoz
2 ceviz 2 kayısı

Öğle 13.50
Az mercimek çorbası
3 kaşık Yoğurtlu tavuk göğsü ile yeşil salata

Ara 15.00
2 kare bitter

Akşam 17.25
Yarım kase tarhana çorbası
2 köfte 2 kaşık barbunya

Ara 20.00
Yarım kase tarhana
(Burda yoğurt olacaktı ama biraz boğazım ağrıyor, sıcak bişey olsun istedim)

Su 2,5 lt

Spor
Pilates 40 dk 320 p
Kardio 10 dk 100 p
Tempolu yürüyüş 40 dk 200 p
Adım 10.048👇 1.004 p

08.2 bardak limonlu su
08.30 bir dilim kepekli ekmek ve labne
9.30 sade kahve
12.bir tavuk ve bir kaç dilim patates
15 kahve
17.30 mercimek çorbası ve bir tavuk but